рејтинг: 8.4/10
Оценка на корисникот: 8.2/10
(6 гласови)

Јаке Пералта (Андy Самберг) талентирани је детектив, због чега се никад није морао убијати од посла и слијепо се држати правила. Будуќи да је ухитио више злочинаца од колега, тијеком каријере сви су га држали као кап воде на длану. Све док у постају није дошао нови заповједник, капетан Раy Холт (Андре Браугхер). Капетан Холт поштује правила и прописе, које су детективи 99. постаје дуго занемаривали. Јакеови колеге врсни су и способни детективи, али кронично им недостаје реда и дисциплине. Меѓусобно се надмеќу, иду си на живце, трачају и флертају, али у коначници једни друге штите. Детективка Амy Сантиаго (Мелисса Фумеро), дежурна чистунка у постаји, одушевљена је новим водством. Будуќи да је одрасла са седморицом браќе, воли се надметати у сваком смислу те ријечи. Силно жели ухитити више злочинаца од Јакеа и свјесна је колико се мора потрудити да би у томе успјела. Холтов замјеник, наредник Террy Јеффордс (Террy Цреwс), стијена је од човјека, но повукао се у уред након што му је жена родила близанке Цагнеy и Лацеy, и то због силнога страха да у супротноме неќе видјети како му кќери одрастају. У 99. постаји ради и детектив Цхарлес Боyле (Јое Ло Труглио), којем је Јаке идол. Цхарлес је изразито вриједан - нити је генијалац нити је снажан, једноставно се труди више од других. Јако му се свиѓа бахата, опака и секси детективка Роса Диаз (Степхание Беатриз), али он код ње нема ама баш никакве шансе. А у полицијске после нос непрестано забада ексцентрична и умишљена тајница Гина Линетти (Цхелсеа Перетти).
Детективи заједничким снагама испитују осумњиченике, ухиќују злочинце и рјешавају убојства. Но "Брооклyн 99" заправо не говори толико о полицијскоме послу колико о животу људи у униформи - о њиховим дружењима уз пјесму и пиво те о петљању у туѓе животе.

Се прикажува на каналите:

PRO 7  

Следна епизода:

денес
11:30
Бруклин Девет-Девет
денес
12:00
Бруклин Девет-Девет
денес
12:25
Бруклин Девет-Девет
денес
12:55
Бруклин Девет-Девет
денес
13:20
Бруклин Девет-Девет
Утре
09:10
Бруклин Девет-Девет
Утре
09:35
Бруклин Девет-Девет
Утре
10:05
Бруклин Девет-Девет
Утре
10:30
Бруклин Девет-Девет
Утре
11:00
Бруклин Девет-Девет

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.