епизода: 11

Содржина

Џингис-кан је наредио да му доведу Кутлу Бикеиног брата Џихангира и почео је да га одгаја као Монгола. План му је био да у будуќности ово дијете искористи против Џелаледдина. Да би заштитио брата од смрти, Џелаледдин је искочио испред Ак-шаха, али је стријела коју је одапео маскирани Бехрам погодила заробљеног Асасина. Уствари, циљ Асасина није био да убије принчеве, него да изазове нереде у држави. Више су вољели да буду мртви него да буду у ропству. Не успјевши да ухвати особу која је гаѓала, Џелаледдин се враќа с братом Ак- шахом на двор. Овог је пута и Бехрам на дворској капији, али сад је без маске, у лику обичног трговца. Принцу Џелаледдину у име пријатељства поклања оклоп непробојан за стријеле. Функционише ли оклоп или не, Џелаледдин испробава на самом Бехраму, и то даје да стријелу одапне Кутлу Бике.

Слики

Султан и кан

Прегледи


Нема Прегледи
Препораки
  • ТВ календар

    image
    Сазнајте годишњице значајних догаѓаја као и датуме роѓења и смрти значајних личности које су обиљежиле ток светске историје.
  • Позовите бабицу (2012)

    image
    Серија прати животписне приче из живота примаља у источном дијелу Лондона 50-их година, снимљена према бестселеру - мемоарима медицинске сестре Јеннифер Wортх.
  • Terra X (1982)

    image
    Terra X - Expedition into the unknown.
  • Човјечанство: Прича о нама (2012)

    image
    На јединственом планету Сунчевог сустава јединствена врста чини прве кораке своје еволуције. Али свијет око људи пун је опасности. Како би надвладали опаке...
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.