Серија представља тинејџера Дон Дијега, који се суочава са највеќим животним изазовом бореќи се за правду против бројних безобзирних тирана! Тако се раѓа најпознатији маскирани херој. Зоро једноставно исмева своје противнике учеќи их лекцији и потписује своја дела заштитним знаком „З“!

Се прикажува на каналите:

Minimax  

Беше на каналите:

RAI 3  RAI 2  

Следна епизода:

денес
15:15
Зоро Хроника 1, Еп. 16
денес
15:40
Зоро Хроника 1, Еп. 17
Утре
15:15
Зоро Хроника 1, Еп. 17
Утре
15:40
Зоро Хроника 1, Еп. 18
вторник
15:15
Зоро Хроника 1, Еп. 18
вторник
15:40
Зоро Хроника 1, Еп. 19
среда
15:15
Зоро Хроника 1, Еп. 19
среда
15:40
Зоро Хроника 1, Еп. 20
четврток
15:15
Зоро Хроника 1, Еп. 20
четврток
15:40
Зоро Хроника 1, Еп. 21
30.9.22
15:15
Зоро Хроника 1, Еп. 21
30.9.22
15:40
Зоро Хроника 1, Еп. 22
1.10.22
15:15
Зоро Хроника 1, Еп. 22
1.10.22
15:40
Зоро Хроника 1, Еп. 23
2.10.22
15:15
Зоро Хроника 1, Еп. 23
2.10.22
15:40
Зоро Хроника 1, Еп. 24
3.10.22
15:15
Зоро Хроника 1, Еп. 24
3.10.22
15:40
Зоро Хроника 1, Еп. 25
4.10.22
15:15
Зоро Хроника 1, Еп. 25
4.10.22
15:40
Зоро Хроника 1, Еп. 26
5.10.22
15:15
Зоро Хроника 1, Еп. 26
5.10.22
15:40
Зоро Хроника 1, Еп. 1
6.10.22
15:15
Зоро Хроника 1, Еп. 1
6.10.22
15:40
Зоро Хроника 1, Еп. 2
7.10.22
15:15
Зоро Хроника 1, Еп. 2
7.10.22
15:40
Зоро Хроника 1, Еп. 3
8.10.22
15:15
Зоро Хроника 1, Еп. 3
8.10.22
15:40
Зоро Хроника 1, Еп. 4
9.10.22
15:15
Зоро Хроника 1, Еп. 4
9.10.22
15:40
Зоро Хроника 1, Еп. 5
10.10.22
15:15
Зоро Хроника 1, Еп. 5
10.10.22
15:40
Зоро Хроника 1, Еп. 6
11.10.22
15:15
Зоро Хроника 1, Еп. 6
11.10.22
15:40
Зоро Хроника 1, Еп. 7
12.10.22
15:15
Зоро Хроника 1, Еп. 7
12.10.22
15:40
Зоро Хроника 1, Еп. 8
13.10.22
15:15
Зоро Хроника 1, Еп. 8
13.10.22
15:40
Зоро Хроника 1, Еп. 9
14.10.22
15:15
Зоро Хроника 1, Еп. 9
14.10.22
15:40
Зоро Хроника 1, Еп. 10
15.10.22
15:15
Зоро Хроника 1, Еп. 10
15.10.22
15:40
Зоро Хроника 1, Еп. 11
16.10.22
15:15
Зоро Хроника 1, Еп. 11
16.10.22
15:40
Зоро Хроника 1, Еп. 12
ПРЕПОРАКИ
 • Господин Магу (2019)

  image
  Сите го сакаат Магу! Овој веселко е секогаш среќен и сака да помогне. Но бидејќи не сфаќа дека очајно му се потребни очила, тој продолжува да предизвикува...
 • Авантуре Кида Опасног (2018)

  image
  Henry Hart is a regular kid in the eighth grade who has a not-so-regular, part-time gig as Kid Danger. As a sidekick-in-training to Captain Man, Henry must keep...
 • Arthur and the Children of the Round Table (2018)

  image
 • Сантјаго од мора (2020)

  image
  Join Santiago, an 8-year-old pirate, and his crew as they embarks on rescues, uncover hidden treasures and keeps the Caribbean high seas safe. The show is infused...
ТОП ЛИСТИ

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: полиса на приватност.