Една пензионирана циркуска мечка се населува во шумата и се подготвува за мирен нов живот во мир и спокој, но потоа се запознава со немирното девојче по име Маша која живее во шумата со нејзиното прасе, со една коза и куче.
Следете ги многуте приказни за малото девојче по име Маша и за нејзиниот пријател, пензионираната циркуска мечка Медо. Маша е немирно тригодишно девојче кое живее во една стара железничка станица во шумата. Таа се однесува немирно, но и пријателски со сите што ќе ги запознае и постојано прави бељи. Медо е топла, татковска фигура што прави сѐ за да ја подучи својата пријателка и да внимава да не се повреди, поради што често и самиот е жртва на бељите. Иако ужива во тивкото време додека е сам, нему му недостига Маша кога таа не е во близина. Заедно со животните, Маша и Медо ја направиле шумата свој дом во којшто ги забавуваат и возрасните и децата, а гледачите ги учат на креативност, верност и вистинско пријателство.

Emitira se na kanalima:

KiKa  HBO2  

Bilo na kanalima:

FTV  RTL Kockica  RTR Planeta  Mini Ultra  Hayatovci  TVSA  ATV  Hayat TV  Sitel  HappyTV  

Следна епизода:

Sutra
06:20
Маша и Медо
Sutra
17:25
Маша и Медо
среда
06:20
Маша и Медо
среда
09:35
Маша и Медо 2, Еп. 21
среда
09:45
Маша и Медо 2, Еп. 22
среда
09:55
Маша и Медо 2, Еп. 23
среда
17:25
Маша и Медо
четврток
06:20
Маша и Медо
четврток
17:25
Маша и Медо
петок
06:20
Маша и Медо
петок
17:25
Маша и Медо
16.12.18
06:00
Маша и Медо 2, Еп. 9
16.12.18
06:10
Маша и Медо 2, Еп. 10
16.12.18
06:20
Маша и Медо 2, Еп. 11
16.12.18
06:25
Маша и Медо 2, Еп. 12
23.12.18
06:00
Маша и Медо 2, Еп. 17
23.12.18
06:10
Маша и Медо 2, Еп. 18
23.12.18
06:20
Маша и Медо 2, Еп. 19
23.12.18
06:25
Маша и Медо 2, Еп. 20
ПРЕПОРАКИ

Pat the Dog (2017)

Денес
image
"Space Dog" is the adaptation of the successful video game for tablets and smart phones. The most famous digital pooch appears today in a cartoon series mixing...

Чудесан Гумбалл свијет (2011)

Денес
image
Dobrodošli u Elmore! Ovo čudesno malo predgrađe nije onakvo kakvim se čini. Svijet Gumballa prati nesretne pustolovine Gubnalla, dvanaestogodišnjeg mačka.

Нексо Витезови (2015)

Денес
image
Kraljevstvo Najton je u nevolji. Kralj Džester je ukrao Knjigu čudovišta. Koristeći njenu zlu magiju, on okuplja vojsku Lava čudovišta i napada. Sada hrabri, ali...

Чудновили родитељи (2001)

Денес
image
Timmy Turner, a 10-year-old boy, has had it with his babysitter! He summons his fairy godparents who have the power to grant him wishes. Some of the wishes are...
ТОП ЛИСТИ

Најави се