Оценка на корисникот: 10/10
(22 гласови)

Радња серије одвија се у првим, мрачним, данима зомби апокалипсе. У серији пратимо Роуз, мајку отргнуту од своје ќерке, која креќе на опасно путовање да је пронаѓе. Заједно са њом путује мала група америчких избјеглица, те сви заједно морају да пронаѓу снаге у себи како би пронашли своје вољене. Али да би Роуз и њен храбри тим преживели овај нови непријатељски свет, мораќе донети бруталне одлуке да се боре са зомбијима и меѓусобно.

Препораки
  • 911 (2018)

    image
    Драма која прати ужурбане животе и каријере припадника хитних служби, полицајаца, ватрогасаца и хитне помоќи, људи који ризикују своје животе како би спасли туѓе.
  • Живи Мртовци (2010)

    image
    Заменик шерифа Рик Грајмс се буди из коме и затиче свој свет у рушевинама. Сада мора да предводи групу преживелих како би остали живи.
  • Станица 19 (2018)

    image
    Радња серије се врти око групе ватрогасаца из Сијетла који сваки дан ризикују своје животом током дужности и ван ње. Ово је спин-офф серије Греy'с Анатомy....
  • Тандермени (2013)

    image
    Следете ги двајцата суперхерои близнаци, Фиби и Макс Тандермен, со спротивни личности, кои мора да се снајдат во училиште, со пријателите и со семејството на...
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.