Серија о доктору Ханибалу Лектору, једном од најпопуларнијих и најјезивијих фиктивних негативаца нашег доба. Бриљантног психијатра и аморалног серијског убицу и људождера, створио је писац Томас Херис у серији хорор-трилер романа. Серија Ханибал не заснива се ни на једном од Херисових романа, веќ представља њихов преднаставак.
Радња се одвија неколико година пре догаѓаја из "Црвеног змаја", у време када Вил Грејем тек почиње да помаже ФБИ-у у хватању серијских убица, на наговор шефа Јединице за бихејвиоралну науку ФБИ Џека Крофорда.
Грејем има поремеќај личности из спектра аутизма, неуротичан је, нетактичан и често брутално искрен, а дар маште и способности за емпатију, која му омогуќава да се поистовети са поремеќеним убицама, истовремено му представља мучан терет и извор кошмара. Његова нестабилност изазива забринутост код шефа, па Крофорд одлучује да наѓе психијатра који ќе Грејему помоќи да се носи са послом. Његов први избор је доктор Алана Блум, која понуду одбија због превелике блискости са потенцијалним пацијентом Грејемом, али препоручује другог психијатра - углаѓеног и шармантног доктора Ханибала Лектора.

Се прикажува на каналите:

RTRS  

Следна епизода:

четврток
22:59
Ханибал 2
понеделник
23:07
Ханибал 2
вторник
22:15
Ханибал 2
среда
22:22
Ханибал 2
2.5.24
22:27
Ханибал 2

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.