Серија о доктору Ханибалу Лектору, једном од најпопуларнијих и најјезивијих фиктивних негативаца нашег доба. Бриљантног психијатра и аморалног серијског убицу и људождера, створио је писац Томас Херис у серији хорор-трилер романа. Серија Ханибал не заснива се ни на једном од Херисових романа, веќ представља њихов преднаставак.
Радња се одвија неколико година пре догаѓаја из "Црвеног змаја", у време када Вил Грејем тек почиње да помаже ФБИ-у у хватању серијских убица, на наговор шефа Јединице за бихејвиоралну науку ФБИ Џека Крофорда.
Грејем има поремеќај личности из спектра аутизма, неуротичан је, нетактичан и често брутално искрен, а дар маште и способности за емпатију, која му омогуќава да се поистовети са поремеќеним убицама, истовремено му представља мучан терет и извор кошмара. Његова нестабилност изазива забринутост код шефа, па Крофорд одлучује да наѓе психијатра који ќе Грејему помоќи да се носи са послом. Његов први избор је доктор Алана Блум, која понуду одбија због превелике блискости са потенцијалним пацијентом Грејемом, али препоручује другог психијатра - углаѓеног и шармантног доктора Ханибала Лектора.

Беше на каналите:

O Kanal  BN  AXN Spin  AXN  Stinet  Elta 1 HD  RTS1  Sitel  Sat.1  TVSA  RTRS  

ПРЕПОРАКИ
 • Роузвуд (2015)

  вторник
  image
  Упознајте виртуозне приватне патологе. У средишту серије РОСЕWООД, коју је продуцирао Тодд Хартхан (Фрикови, Доминион), смјештене у пулсирајуќу свакодневицу...
 • Мистериите на Френки Дрејк (2017)

  вторник
  image
  Приказната се одвива во Торонто во 1920-тите. Ова е приказна за Френки Дрејк, единствената тогашна приватна детективка во градот која, заедно со својата партнерка...
 • Суткиња Јудy (1996)

  денес
  image
  Реалитy Схоw Суткиња Јудy преко 20 година рјешава случајеве. Карактер, строгоќа, али и хумор суткиње заштитни су знак ове серије.
 • Првих 48 (2004)

  денес
  image
  48 сати почиње од првог позива. Снимљена у различитим градовима широм Америке, ова докуметарно-криминалистичка серија канала А&Е пружа нам поглед изнутра у...
ТОП ЛИСТИ

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: полиса на приватност.