Јоннy Лее Миллер, бивши супруг Ангелине Јолие, у улози одвјетника с пророчким способностима и прелијепа Натасха Хенстридге у серији ЕЛИ СТОНЕ.

Ели Стоне је саградио успјешну каријеру у врхунској правничкој твртки у Сан Францисцу, представљајуќи једну од богатијих и веќих корпорација. Након што је доживио серију чудних халуцинација, Ели одлучи пронаќи узрок тих халуцинација. Када открије да има анеуризам пита се да ли је његово стање искључиво медицинске природе или је то можда неки 'виши' позив. Унаточ упозорењима брата неурокирурга, Ели прихваќа објашњење Др. Цхена, свог духовног савјетника који сматра да су његове халуцинације заправо визије будуќности. Те визије помажу Елију да предвиѓа будуќе случајеве. Ели тако одлучи промијенити свој живот - прекида везу са својом заручницом Таyлор, која је уједно и кќи његовог шефа, те се одлучи посветити послу. Овај одвјетник с пророчким способностима велики је обожаватељ Георгеа Мицхеала, који се појављује у неколико наставака серије, те тражи правничке савјете Елиа и интерпретира своја глазбена ремек дјела.

Беше на каналите:

STAR Life  

Препораки
  • Елементарно (2012)

    image
    Елементарy је најновија, модерна телевизијска екранизација прича Сир Артхура Цонана Доyлеа. У жељи да се потпуно одмакне од британског предлошка, серија је...
  • Praxis mit Meerblick (2017)

    image
  • Toni, männlich, Hebamme (2019)

    image
    Unfortunately, Toni does not always have it easy as a male midwife.
  • Hubert & Staller (2011)

    image
    A show about two police officers from Wolfsrathausen who sometimes work a bit differently.
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.