'Куќа бога Анубиса' је о пројект британско-америчко-белгијске копродукције и аутора Ханса Боурлона и Герта Верхулста. Главне улоге у овој теен серији имају девет ученица и ученика школе 'Куќа бога Анубиса', зграде у Енглеској која датира из 1900-их година и која је под строгим је наsором страшног куќепазитеља Вицтора Роденмаара Јр. (Францис Магее). Једног дана ученици сазнају да је њихова пријатељица Јоy нестала без трага, и то баш када у школи долази нова ученица из Америке, Нина Мартин (Натхалиа Рамос). Неустрашиви ученици сами креќу у рјешавање мистерија како би дознали гдје им је и зашто нестала пријатељица.

Прво што ќе учинити је оптужити Нину за Јоyин нестанак, те тиме натјерати новопридошлицу да спава на тавану. Нина ќе тамо пронаќи снимљени дневник младе дјевојке коју је малоприје упознала као старицу Сару Фробисхер-Смyтхе (Рита Давиес), а која је давно живјела у тој школи. Нина уједно открива да школа има тајанствену прошлост, а ускоро добива и тајне моќи, па заједно с пријатељима Фабианом Руттером (Брад Каванагх) и Амбер Миллингтон (Ана Мулвоy Тен) креќе у откривање тајне куќе.

Беше на каналите:

RTL Kockica  

Препораки
  • Вучја крв (2012)

    image
    Вукорепи су дијелом људска, а дијелом вучја врста позната по изнимној брзини и наглашеним осјетилима. Одувијек живе меѓу људима, а након што уѓу у одреѓену...
  • Utta Danella (2000)

    image
  • In all Friendliness (1998)

    image
    This show is focused on a fictional clinic in Leipzig called 'Sachsenklinik' as well as its staff and patients.
  • Вовед во анатомија (2005)

    image
    'Увод' је други најгледанији програм у Америци, одмах иза овогодишњег Супербоwла који је био најгледаније финале америчког ногомета посљедњег десетљеќа. Серија је...
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.