Сасвим обична вечер претвара се у ноќну мору када четверо маскираних и наоружаних људи упадну у куќу четверочлане обитељи Данон и заробе их. Испочетка није јасно зашто су се отмичари намјерили баш на њих, но истина убрзо исплива на видјело - Yаел Данон успјешна је кирургиња и сутрадан ујутро треба оперирати премијера. Отмичари јој дају застрашујуќи ултиматум - или ќе она убити премијера на операцијскоме столу или ќе они убити њезину обитељ.
Овако започиње серија "Таоци", узбудљиви психолошки трилер, у којој се тијеком многих неочекиваних обрата испипавају границе протагониста - обитељи Данон и њихових отмичара. Радња се углавном одвија унутар зидова обитељске куќе. Психолошка напетост из епизоде у епизоду расте, све док напосљетку не досегне врхунац. Полако упознајемо отмичаре, који се испрва доимају као хладнокрвни убојице. Но сваки од њих има сложену животну причу која ускоро почиње излазити на видјело. Како откривамо друго лице злочинаца, тако сазнајемо и истину која се скрива иза наоко савршене обитељи. У мучним се околностима помало откривају мрачне тајне, а темељи саздани од лажи, под чијом је кринком обитељ досад водила миран живот, почињу се распадати.
Полако али сигурно отмичари се повезују с члановима обитељи Данон. Због стоцкхолмског синдрома успостављају се нови и занимљиви односи па је веќ пред крај немогуќе са сигурношќу утврдити тко је добар, а тко лош.

Гледатељи се увлаче у причу те с обитељи и отмичарима осјеќају силну напетост и неизвјесност свега онога што слиједи. Сваки пут када се чини да је обитељ открила праву истину о отмици, догоди се нешто неочекивано и прича одлази у сасвим другом смјеру. Због сталних и ненаданих обрата, поступног откривања обитељских тајни и позадине цијеле приче гледатељи с нестрпљењем очекују нове информације које ќе им напокон открити праву истину. Како вријеме одмиче, сазнајемо да је премијерово убојство само дјелиќ веќе уроте која се одиграва у дому обитељи Данон. Поступно се разоткрива тајанствена агенција која је ангажирала четверо отмичара да обаве задатак. Док покушава спријечити премијерово убојство, Yаел не преже ни пред чим како би заштитила обитељ. Психолошки рат у самоме срцу приче доноси прегршт напетости и ужаса, али и палету смијешних ситуација. Пред крај ќемо сазнати која је права мотивација отмичара и због чега желе извршити атентат. Меѓутим, то је само увод у далеко веќи мистериј, а догаѓаји са самога краја досежу изненаѓујуќи врхунац. У утрци с временом, обитељ и отмичари схваќају да су збивања у куќи тек кап у мору и да се заједничким снагама морају борити за живот.

Беше на каналите:

HTV3  HTV1  

Препораки
  • 911 (2018)

    image
    Драма која прати ужурбане животе и каријере припадника хитних служби, полицајаца, ватрогасаца и хитне помоќи, људи који ризикују своје животе како би спасли туѓе.
  • Вавилон Берлин (2017)

    image
    Берлин во лудите 1920-ти е метропола за талентираните и амбициозните. Но, зад блескавата површина, осиромашените маси се стремат кон подобар живот. Тоа е време на...
  • Die Diplomatin (2016)

    image
    The diplomat Karla Lorenz is working on behalf of the Foreign Office around the world to help German citizens in crisis situations.
  • Нарко-мрежа (2002)

    image
    За време на судењето на Дианџело Барксдејл, дилер на дрога обвинет за убиство, главниот сведок на одбраната го повлекува сведочењето и го ослободува Дианџело од...
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.