poster

Невин човек

Zločin v Polné (2016)

Драма, Криминал, Историски | Република Чешка
Режисер: Viktor Polesný

Каде да се погледне
Емисијата не е достапна во државата
рејтинг: 7.3/10
Оценка на корисникот: 9/10

Млада девојка се враќа куќи не знајуќи да јој прети опасност. Њен град је мали и наизглед безбедан. Једног кобног дана, она бива убијена и остављена да искрвари на смрт. Овај случај је покренуо највеќи талас антисемитизма у земљи и један од најпознатијих судских процеса у Европи са почетак XX века.

Препораки
  • Дедвуд (2004)

    image
    Година је 1876. а место дешавања Блек Хилс у Јужној Дакоти. У доба пљачкања и похлепе, најуноснија златна грозница у америчкој историји привукла је мноштво...
  • Истраге ваздухопловних несреќа (2003)

    image
    Авионске несреќе приказује ову и друге приче о невероватним опстанцима и срцепарајуќим катастрофама неких од најтрагичнијих инцидената у историји авијације.
  • Моќ (2014)

    image
    Јамес Гхост Ст. Патрицк има све: прелепу жену, предиван стан на Менхетну и новоотворени ноќни клуб у Њујорку. У његов клуб, Трутх, долази само елита: позната и...
  • Позовите бабицу (2012)

    image
    Серија прати животписне приче из живота примаља у источном дијелу Лондона 50-их година, снимљена према бестселеру - мемоарима медицинске сестре Јеннифер Wортх.
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.