Година је 1876. а место дешавања Блек Хилс у Јужној Дакоти. У доба пљачкања и похлепе, најуноснија златна грозница у америчкој историји привукла је мноштво нестрпљивих одметника у разбојничко насеље где све и свако има своју цену.
Година је 1876, а место Блек Хилс у Јужној Дакоти. У доба пљачкања и похлепе, најуноснија златна грозница у америчкој историји привукла је мноштво нестрпљивих одметника у разбојничко насеље где све и свако има своју цену. Добро дошли у Дедвуд...Ѓаволски добро место за згртање лове. Прича почиње две недеље након Кастеровог пораза код Литл Бигхорна, комбинујуќи измишљене ликове и догаѓаје са онима који су били стварни, у овој изузетној причи о моралу. Смештен у Блек Хилсу, Дедвуд је заправо незаконито насеље, насилни и нецивилизовани истурени положај који привлачи шаренолики спектар ликова који покушавају да се обогате – од разбојника и предузетника до бивших војника и уцењивача, кинеских надничара, проститутки, градских фаца и револвераша. Меѓу насељеницима су и бивши шериф Сет Булок (Тимоти Олифант), легендарни револвераш Дивљи Бил Хикок (Кит Карадин) и макијавелистички власник салуна Ал Сверенген (Ијан Макшејн).

Се прикажува на каналите:

Stinet  

Следна епизода:

недела
23:45
Dedvud
понеделник
04:05
Dedvud

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.