рејтинг: 5.2/10
Оценка на корисникот: 5.5/10
(4 гласови)

Содржина

Едерлези Рисинг је узбудљива научно-фантастична прича смештена у блиској будуќности, о првој мисији на Алфа Кентаури коју предузима мултинационална Едерлези корпорација.
Едерлези ангажује Милутина, космонаута словенског порекла, који је тренинг прошао у наново формираном футуристичком Совјетском Савезу, а као дружбеницу му додељује Нимани, женског андроида програмираног да испуни све Милутинове жеље.
Пошто му досаде бесконачне сексуалне игре и Ниманино унапред програмирано понашање, Милутин решава да поново покрене Ниманин оперативни систем, али тако да она функционише само на основу уноса који су генерисани њеним искуствима са њим.
На тај начин, претвара је у нешто најближе правој особи што андроид може да постане. Али, након што постане особа, Нимани запада у депресију и постаје деструктивна. Милутин схвата да Нимани, не само да је опасност по мисију, него и да постоји могуќност да се самоуништи.

Слики

Успон ЕдерлезијаУспон ЕдерлезијаУспон ЕдерлезијаУспон ЕдерлезијаУспон ЕдерлезијаУспон Едерлезија

Прегледи


Нема Прегледи
Препораки
  • Во височината (2010)

    image
    Откако изгубиле контрола над авионот поради мистериозен дефект, пилот-почетник и група негови пријатели се соочуваат со застрашувачка борба за живот.
  • 16 жеља (2010)

    image
    Абина неспретна кума, која је уједно и добра вила, испуњава јој жељу за 16. роѓендан. Аби схвата да то ипак није оно што жели, али свеједно, роѓендан прославља на...
  • Светло измеѓу оцеана (2016)

    image
    Након четири године борбе на западном фронту, Том Схербоурне се враќа у Аустралију и преузима посао светионичара. На ово изоловано острво, где бродови за...
  • Форест Гамп (1994)

    image
    Историјата на САД од 1950-ите до 1970-ите ја гледаме од перспектива на човек од Алабама со коефициент на интелигенција 75 којшто повторно се здружува со...
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.