Содржина

Рајли Томас је звезда у успону у једној од најпознатијих светских холдинг компанија. Како се Божиц́ брзо приближава, она је послата у мали град Кестен у Вермонту да процени имовину једне од њихових компанија, произвоѓача одец́е. Како почиње да прави планове за ликвидацију, ангажовала је оснивача компаније Ницка - који је сада у пензији - као свог шегрта да јој помогне. Наравно, сви претпостављају да је она ту да спаси компанију и она своје праве мотиве држи у тајности. У том процесу она схвата шта компанија значи за мали град и заљубљује се у директора, Виата. Она полако прихвата вредности малог града и чак помаже у стварању нове линије производа баш за време Божиц́а. Како јој се приоритети мењају, а љубав расте, хоц́е ли Рајли моц́и да се супротстави свом шефу Престону Булоку и спасити компанију коју је требало да уништи?

Слики

Божиќен чиракБожиќен чиракБожиќен чиракБожиќен чирак

Прегледи


Нема Прегледи
Препораки
  • Како да се создаде девојка (2019)

    image
    Јохана е бистра, чудна, шеснаесетгодишна екстровертна девојка со бесни хормони и огромни соништа. Иако го сака своето големо, бучно, дисфункционално семејство,...
  • Ова не е глупав тинејџерски филм (2001)

    image
    Во средното училиште „Џон Хјуз“ учениците се исти како и во сите други тинејџерски филмови. Фудбалската ѕвезда Џејк се обложува со арогантниот Остин дека може да...
  • Општинско дете (1953)

    image
    Сви се хвале милосрѓем према детету предатом општини на старање. И док на његов рачун праве каријеру, дете остаје само и незбринуто.
  • Барб и Стар на пат за Виста дел Мар (2021)

    image
    Најдобрите другарки Барб и Стар, за прв пат во својот живот решаваат да го напуштат својот мал град и да тргнат на авантурата на нивниот живот во Виста дел Мар.
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.