poster

И ја тебе волим

I Love You Too (2010)

Pоманса, Драма, Комедија | Австралија
Режисер: Daina Reid

Каде да се погледне
Емисијата не е достапна во државата
рејтинг: 6.0/10

Содржина

Џим је тридесетогодишњак који вози мини воз и живи у бунгалову иза сестрине куќе. Заљубљен је у паметну и среѓену девојку, Енглескињу, Алис, али нема ни срца ни храбрости а ни речи да јој то каже. Чарли је тридесетогодишњи патуљак. Упркос нискому расту, он је савршен мушкарац: емоционално сталожен, мудар, забаван, згодан и дарежљив. Самосталан је фотограф и невероватно је надарен, посебно речима. С таквим мушкарцем жене желе да буду у вези. Једини разлог зашто је његова задња веза пукла је зато што му је његова супруга преминула. На Џимовом роѓендану, Џим се напокон одлучи на корак према Алис. Али све се окрене за 180 степени кад Алис одлучи да жели више, да жели будуќност - корак на који Џим није спреман. Алис одлучи да се врати породици у Лондон. Џим назове свог најбољег пријатеља, Блејка, и падне у депресију, па почне да пије, украде ауто, и размишља да се убије. У ауту открије љубавно писмо које је прелепо. Хоќе ли му то писмо помоќи да освоји Алисино срце?

Слики

И ја тебе волимИ ја тебе волимИ ја тебе волимИ ја тебе волимИ ја тебе волимИ ја тебе волим

Прегледи


Нема Прегледи
Препораки
  • Клучен додаток (2013)

    image
    Изгледа дека Александра има сé. Таа е шефица на успешно женско списание, има луксузен апартман во еден елитен кварт во Париз, сопруг на кој ѝ завидуваат сите...
  • Промјена времена (2017)

    image
    Филм којега приказујемо у оквиру „Седмице италијанског филма“ коју је организирала Амбасада Италије у Босни и Херцеговини. Салво и Валентино су шогори који живе у...
  • President's Vacation (2018)

    image
    Wonderfully absurd story about the President who gets rid of his subjects and becomes stuck in the middle of a bunch of adventures.
  • Extraklasse 2+ (2021)

    image
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.