poster

Стисак

The Squeeze (1977)

Криминал, Драма | Обединетото Кралство
Режисер: Michael Apted

Каде да се погледне
Емисијата не е достапна во државата
рејтинг: 6.4/10
Оценка на корисникот: 10/10

Содржина

Британски гангстери киднапују бившу жену (Јилл) и кќерку полицајца Јима (Стацy Кеацха). Јилл ќе бити у великој невољи ако је Јим ускоро не спаси. Среќом он је приватни детектив, али проблем је у томе што је он и пијаница којем је очајнички потребна помоќ. Хоќе ли он успети да спаси њен живот и можда достојанство, пошто главни мафијаш примеќује како је Јилл згодна.

Прегледи


Нема Прегледи
Препораки
  • Еднакви шанси (2006)

    image
    Зависноста од коцкање ги прикажува приказните на тројца луѓе кои немаат ништо заедничко освен проблемот кој им ги уништува животите.
  • Депс (1974)

    image
    Остварење прати живот бившег робијаша, који покушава да се уклопи прихватајуќи друштвене норме, започињуќи нормалан живот, али у томе га ометају сталне полицијске...
  • На погрешен пат (2015)

    image
    Четворица млади момчиња влегуваат во ризична инвестиција, која ги води во конфликт со мафијата.
  • Фалсификатор (2014)

    image
    Во овој напнат и трогателен трилер, Џон Траволта игра уметник кој целиот свој живот својот неверојатен талент го користел на сосема погрешни, претежно нелегални...
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.