рејтинг: 5.6/10

Содржина

Заљубити се прилично је лако, учинити да веза траје тежак је дио једнаџбе. Животи двојице нераздвојних пријатеља кренут ќе различитим смјеровима, све док обојица не схвате како је 'Плес заљубљених' само краткотрајна препрека њиховом пријатељству.

Још откако су били дјечаци, Wилеy Боон (Дон Јохнсон) и Сам Маннерс (Јефф Даниелс) најбољи су пријатељи, толико блиски да Сам све своје слободно вријеме проводи с Wилеyевом обитељи, коју чине још и супруга Сандy (Сусан Сарандон) и њихово троје дјеце. Меѓутим, ситуација се почиње мијењати када Wилеy почне све јаче осјеќати незадовољство својим животом, који се свима чини идиличним. Истовремено, у град се досељава Адие Нимс (Елизабетх Перкинс), с којом Сам почиње проводити све више времена, занемарујуќи Боонове. Након неколико грубих ријечи и неспоразума, пријатељи ќе се напосљетку ипак присјетити онога што их је везало. Драма редатеља Роберта Греенwалда, 'Плес заљубљених' је филм који у својој причи спаја теме љубави и пријатељства, показујуќи нам како меѓусобни односи и везе с људима одреѓују цијеле наше животе. Пратеќи двојицу најбољих пријатеља, Греенwалд и сценарист Ернест Тхомпсон развијају лирски вез дојмљивог филма, остављајуќи сјајној глумачкој постави захвалан дио посла. Дон Јохнсон крајем је осамдесетих, када је 'Плес заљубљених' снимљен, био једна од највеќих свјетских звијезда захваљујуќи ангажману на хит-серији 'Пороци Миамија', Јефф Даниелс овдје је показао како изразит драмски талент који је неколико година касније замијенио чешќим комичарским улогама, а у екипи су још и одлична Сусан Сарандон и прелијепа Елизабетх Перкинс.

Прегледи


Нема Прегледи
Препораки
  • One More Time (2013)

    image
    Lucia is an aging Italian actress and director (beautifully portrayed by Antonioni's and Fellini's actress Lucia Bosé), decides to come back to the small town...
  • Здраво, сестро, збогум, животе (2006)

    image
    Кад јој отац и маќеха погину у несреќи, студенткиња постаје старатељка седмогодишњој полусестри.
  • Листа неостварених снова (2021)

    image
    Свјесна да јој се ближи крај, смртно болесна жена потражи кќер коју је дала на посвајање још као дијете. Њих двије одлуче заједно остварити све што је на њиховом...
  • Koncert në vitin 1936 (1978)

    image
    Tells the story of tow artistes, they visite in the city of Lushnja and the way that the citizens of Lushnja treatet them.
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.