poster

Поседнутост Мајкла Кинга

The Possession of Michael King (2014)

Xорор | САД
Режисер: David Jung

Каде да се погледне
Емисијата не е достапна во државата
рејтинг: 5.7/10
Оценка на корисникот: 6/10

Содржина

Мајкл Кинг (Шејн Џонсон) не верује ни у Бога ни у ѓавола. Након изненадне смрти своје жене, Мајкл одлучује да сними свој следеќи филм о томе да ли постоји натприродно и у којем ќе он бити центар експериментисања, дозвољавајуќи многим окултним практичарима да испробају најдубље и најмрачније ритуале које знају на њему у нади да ќе доказајуќи једном заувек да религија, спиритуализам и паранормално нису ништа друго до мит. Али нешто се ипак дешава. И то је окупирало Мајкла Кинга. И не жели да га пусти.

Прегледи


Нема Прегледи
Препораки
  • Прогањање (1963)

    image
    Млади официр Наполеонове војске, који се случајно одвојио од сабораца, прати мистериозну девојку до замка старог Барона, који крије велику тајну.
  • Тело је нестало (1942)

    image
    Доктор Лоренц је научник који жели да сачува младост и лепоту своје супруге. У ту сврху он почиње да киднапује младе девојке...
  • Сложувалка на стравот 2 (2005)

    image
    Детектив и неговиот тим мора да спасат 8 лица заглавени во фабрика од изопачениот сериски убиец познат како Убиецот со сложувалки.
  • Делириум (2018)

    image
    Тофер Грејс глуми во овој натприроден трилер за еден човек што пред кратко време бил пуштен од ментална институција. Тој наследува огромна куќа по смртта на...
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.