poster

Hart to Hart: Till Death Do Us Hart

Hart to Hart: Till Death Do us Hart (1996)

Режисер: Tom Mankiewicz

рејтинг: 6.3/10

Содржина

Јеннифер Харт (Стефание Поwерс) је у Њемачкој како би донирала коштану срж младом Маxимилиану који болује од леукемије. Након операције, Јеннифер намјерава провести романтичну прославу годишњице брака са супругом Јонатханом (Роберт Wагнер). Но равнатељ болнице Петер Доннер (Дwигхт Сцхултз), изненаѓен је невјеројатном сличношќу Јеннифер и његове заручнице, Францускиње Симоне Грохе. Двије су жене потпуно исте осим што Симоне на образу има мадеж. На дан Јенниферина доласка, Симоне посјеќује Петера и признаје да није сигурна жели ли пред олтар иако је вјенчање за неколико дана. Симоне затим отму двојица мушкараца који раде за Петерова роѓака, Карла Вон Остенбурга (Георге Хамилтон). У његову дворцу, Симони запријете да мора извршити свој дио договора - мора се удати за Петера како би зарадила 5 милијуна долара и помоќи Карлу да се домогне обитељског богатства. Но Симоне се у меѓувремену заљубила у Петера и сада не жели провести договор до краја.

Прегледи


Нема Прегледи
Препораки
  • Рашомон (1950)

    image
    Радња филма одвија се у Јапану, у манастиру Рашомон где се сусреќу један дрвосеча и свештеник, а ту је и њихов пријатељ коме они препричавају један догаѓај....
  • Who Killed Teddy Bear (1965)

    image
    In New York, a disco hostess is stalked by a sexual predator and she requests help from a vice squad detective who takes a personal interest in the case.
  • Писател од сенка (2010)

    image
    Филмот е снимен според истоимениот роман на Роберт Херис, а ја следи приказната за бившиот британски премиер Адам Ленг (Пирс Броснан), кој треба да ги напише...
  • Англичанецот (1999)

    image
    Екстремно насилен и опасен Англичанец оди во Лос Анџелес за да го најде човекот за кој смета дека е одговорен за смртта на неговата ќерка.
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.