Содржина

Освета је прљав посао. Полицијски детектив Јим Рандалл (Мицхаел Парé) као шестогодишњи дјечак свједочио је смрти својих родитеља и сестре. Тренутно покушава разоткрити ланац трговаца дрогом који предводи Панелла (Франк Нотаро), чији су плаќени убојице Велазqуез (Тонy Цапрари) и Бирцх (Грег Мелвилл- Смитх) ликвидирали Рандаллову обитељ прије двадесет и три године. Након што му се догодило да је “улетио” у још једну полицијску засједу, шеф Wасбурн (Мицхеал МцГоверн) га пошаље полицијском психологу. На терапији код докторице Маггие, Рандалл се почиње присјеќати немилих догаѓаја. Осим тога, сазна да је Wасбурн био уплетен у купњу фарме на којој је живјела Рандаллова обитељ.

Прегледи


Нема Прегледи
Препораки
  • Tre vetë kapërcejne malin (1981)

    image
  • Shpërthimi (1974)

    image
  • Амерички нинџа 4 (1990)

    image
    Када је неколико агената ЦИА-е киднаповао бивши британски војник, садиста, послата су једина два човека која могу да помогну. То су америчке Нинџе, Џој Армстронг...
  • Besa e kuqe (1982)

    image
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.