рејтинг: 6.1/10
Оценка на корисникот: 7/10
(3 гласови)

Содржина

Филм прати кратак живот хавајске принцезе Каиулани почевши од среќног живота у Хонолулу испрекидан догаѓајима везаним за увоѓење Бајунетског устава. Филм прати њено образовање у викторијанској Енглеској, проглашење свргнутог краљевства Хаваи, њених покушаја уверавања Сједињених Држава да одбаце свргавање и њен повратак на Хаваје. Историјски догаѓаји су веќином верно приказани, иако неки детаљи, попут тога зашто је краљ Калакауа потписао Бајунетски устав, нису објашњени детаљно. Насупрот тога, многи лични детаљи принцезиног живота, посебно њен љубавни живот, су приказани репрезентативно по томе шта је била, а не строго историјски. Њен живот је такоѓе укључивао многе значајне догаѓаје који нису у филму.

Прегледи


Нема Прегледи
Препораки
  • The Old Shell (1980)

    image
  • Квар (1978)

    image
    Новинар живи уходаним граѓанским животом, у браку са женом из угледне породице. Меѓутим, реѓају се сукоби са сефом на радном месту, брак се клима, а спољна...
  • Тоа вечерно сонце (2009)

    image
    Тенесиски фармер се враќа во својата фарма и мора да се соочи со семејното предавство, повторната појава на еден стар непријател и загубата на својата фарма.
  • Day (2011)

    image
    Armel Hostiou's haunting study of urban alienation follows three characters-a woman, a man, and a child-over the period of a single day in Paris. They don't know...
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.