Содржина

Породична комедија Твоја, моја и наша упознаје нас са самохраним родитељима – Френком и Хелен који обнављају везу, прекинуту пре 30 година, и склапају брак - брак који њихово 18 заједничке деце покушава да саботира.
Они откривају да бракови и породице не могу да се створе у једном дану. Филм Раџе Госнела, по сценарију Рона Берча и Дејвида Кида, заснован је на сценарију из 1968. године чији су аутори били Мелвил Шавелсон и Морт Лакман.
Када Френк Бердсли, удовац с осморо деце, налети на своју симпатију из средње школе, Хелен Норт, осеќа се као да уопште није прошло 30 година.
Хелен, такоѓе, удовица, са десеторо своје деце, меѓу којима је и шесторо оних које су она и њен муж усвојили, такоѓе, осеќа привлачност. Није чудо што су пожурили да се венчају, а да не кажу својој деци.
На несреќу младенаца, остатак њихових породица није се тако лако помирио с вестима. Вероватно је требало да предвиде културолошки сукоб који је уследио: дисциплиновани Бердслијеви све раде по правилима; за енергичне и живахне Нортове не постоје правила.
Хеленина деца се не радују селидби и томе што ќе делити собе с гомилом уштогљених странаца. Френкова деца немају ништа заједничко за несташним Нортовима.
Пошто нико од деце није среќан, они смишљају план како да растуре тај брак. Долази до сусрета истока и запада у напорима да раде заједно и растуре своје родитеље.
Баш када изгледа да су деца успела, они схватају да воле једни друге, без обзира на разлике.

Слики

Твоји, моји, нашиТвоји, моји, нашиТвоји, моји, нашиТвоји, моји, нашиТвоји, моји, нашиТвоји, моји, нашиТвоји, моји, нашиТвоји, моји, нашиТвоји, моји, нашиТвоји, моји, нашиТвоји, моји, нашиТвоји, моји, нашиТвоји, моји, нашиТвоји, моји, нашиТвоји, моји, нашиТвоји, моји, нашиТвоји, моји, нашиТвоји, моји, нашиТвоји, моји, нашиТвоји, моји, наши

Прегледи


Нема Прегледи
Препораки
  • Чувар На Зоолошка Градина (2011)

    image
    Група животни од зоолошка градина одлучуваат да го прекршат кодексот на молчење за да му помогнат на нивниот симпатичен чувар да пронајде љубов, а притоа да не...
  • Бебиситерски водич за лов на чудовишта (2020)

    image
    Recruited by a secret society of babysitters, a high schooler battles the Boogeyman and his monsters when they nab the boy she's watching on Halloween.
  • The singing, ringing Tree (2016)

    image
    The king orders his haughty daughter to pick a groom, but she insults every suitor at first sight. One prince, whom she met undercover at the market, persists,...
  • Pup Star (2016)

    image
    Welcome to a world where dogs can not only talk -- they can SING! Tiny, a cute little Yorkie pup with a big voice, gets a chance to audition for the singing...
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.