poster

Бунтовник

The Fountainhead (1949)

Режисер: King Vidor

Каде да се погледне
Емисијата не е достапна во државата
рејтинг: 7.0/10

Содржина

Individualistic and idealistic architect Howard Roark is expelled from college because his designs fail to fit with existing architectural thinking. He seems unemployable but finally lands a job with like-minded Henry Cameron, however within a few years Cameron drinks himself to death, warning Roark that the same fate awaits unless he compromises his ideals. Roark is determined to retain his artistic integrity at all costs.

Слики

БунтовникБунтовникБунтовникБунтовникБунтовникБунтовник

Прегледи


Нема Прегледи
Препораки
  • Форест Гамп (1994)

    image
    Историјата на САД од 1950-ите до 1970-ите ја гледаме од перспектива на човек од Алабама со коефициент на интелигенција 75 којшто повторно се здружува со...
  • Душо, унутра је хладно (2021)

    image
    Туристичка агентица Ханнах умјесто у тропске крајеве одлази у Ледени хотел у Канади и убрзо схваќа да је донијела праву одлуку.
  • Лолита (1997)

    image
    Професор по англиски се вљубува во малолетничка и мора да се соочи со последиците од своите постапки.
  • Фотографија (2020)

    image
    Mae Morton discovers a hidden photograph after her estranged mother's death and begins to investigate her past, which leads to an unexpected romance.
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.