Содржина

Филм о Лиу Xингу који сања о Нобеловој награди за физику, али је у томе осујеќен од стране свог универзитета, што га нагони на ужасан злочин и самоубиство. Остварење је инспирисано истинитим догаѓајем када је бриљантни, али незадовољни кинески студент физике 1991. године на универзитету убио шест особа.
Након примљене стипендије, бриљантни студент Лиу Xинг стиже из Кине у Солт Лајк Сити како би се усавршавао и похаѓао часове цењеног професора Рејзера.
Лиу Xингови родитељи су поносни на свог сина, а он је одлучан у жељи да оствари све њихове и своје снове. Сви студенти професора Рејзера раде на пројектима који би проширили теорију коју је он поставио.
Xинг се одлично сналази на предавањима све док не постави теорију, која се не слаже са професоровом. Када љубоморни учитељ одбије његов рад, доќи ќе до крвопролиќа.

Слики

Тамна материја

Прегледи


Нема Прегледи
Препораки
  • One More Time (2013)

    image
    Lucia is an aging Italian actress and director (beautifully portrayed by Antonioni's and Fellini's actress Lucia Bosé), decides to come back to the small town...
  • Страх (1954)

    image
    Драма редитеља Роберта Роселинија из 1954. године, инспирисана животом научника Алберта Вагнера.Непозната особа почиње да прогања Албертову супругу Ајрин и да је...
  • Koncert në vitin 1936 (1978)

    image
    Tells the story of tow artistes, they visite in the city of Lushnja and the way that the citizens of Lushnja treatet them.
  • Интервенција (2007)

    image
    Марк, порно ѕвезда која станува продуцент, е зависен од алкохол, дрога, коцка и секс. Џо е новозеландски комичар кој има проблеми со алкохолот, а Сара е поранешна...
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.