Shtëpia e vrapuesit në pyllitështë zona e vetme e civilizimit njerëzor në mes të shkretëtirës në Kanada. Kur vrapuesi është larg, një ari me emrin Grizzy mendon se shtëpia e vrapuesit është territori i tij, duke pasur parasysh që arinjtë ulen në krye të zinxhirit ushqimor. Pasi bën rrugën e tij brenda shtëpisë, Grizzy përfiton nga të gjitha komoditetet moderne atje, duke përfshirë një divan të rehatshëm, ajer te kondicionuar dhe kuzhinë të pajisur plotësisht, por ai nuk është vetëm, sepse një grup i brejtsëve e popullojnë shtëpinë e vrapuesit kur ai është larg.

Transmetimet në kanale:

Boomerang  Pikaboo  HTV3  SUPER RTL  Cartoon Network  

Episodi vijues:

e hënë
04:00
Grizzy dhe brejtësi 1, Ep. 55
e hënë
04:05
Grizzy dhe brejtësi 1, Ep. 56
e hënë
04:06
Grizzy dhe brejtësi 1, Ep. 16
e hënë
04:10
Grizzy dhe brejtësi 1, Ep. 57
e hënë
04:20
Grizzy dhe brejtësi 1, Ep. 58
e hënë
04:30
Grizzy dhe brejtësi 1, Ep. 59
e hënë
04:35
Grizzy dhe brejtësi 1, Ep. 60
e hënë
04:40
Grizzy dhe brejtësi 1, Ep. 61
Sot
07:00
Grizzy dhe brejtësi 3, Ep. 11
Sot
07:05
Grizzy dhe brejtësi 3, Ep. 12
Sot
07:10
Grizzy dhe brejtësi 3, Ep. 3
Sot
07:25
Grizzy dhe brejtësi 3, Ep. 13
Sot
07:35
Grizzy dhe brejtësi 3, Ep. 14
Sot
07:40
Grizzy dhe brejtësi 3, Ep. 15
Sot
10:27
Grizzy dhe brejtësi, Ep. 2
Sot
10:55
Grizzy dhe brejtësi
Sot
11:12
Grizzy dhe brejtësi 1, Ep. 17
Sot
15:45
Grizzy dhe brejtësi 1, Ep. 17
Sot
17:00
Grizzy dhe brejtësi 2, Ep. 46
Sot
17:05
Grizzy dhe brejtësi 2, Ep. 47
Sot
17:10
Grizzy dhe brejtësi 2, Ep. 48
Sot
17:25
Grizzy dhe brejtësi 2, Ep. 49
Sot
17:30
Grizzy dhe brejtësi
Sot
17:35
Grizzy dhe brejtësi 2, Ep. 50
Sot
17:40
Grizzy dhe brejtësi 2, Ep. 51
Sot
21:00
Grizzy dhe brejtësi 3, Ep. 21
Sot
21:05
Grizzy dhe brejtësi 3, Ep. 22
Sot
21:10
Grizzy dhe brejtësi 3, Ep. 23
Sot
21:25
Grizzy dhe brejtësi 3, Ep. 24
Sot
21:30
Grizzy dhe brejtësi 3, Ep. 25
Sot
21:40
Grizzy dhe brejtësi 3, Ep. 26
Sot
21:45
Grizzy dhe brejtësi 3, Ep. 27
Sot
22:00
Grizzy dhe brejtësi 2, Ep. 35
Sot
22:05
Grizzy dhe brejtësi 2, Ep. 36
Sot
22:20
Grizzy dhe brejtësi 2, Ep. 37
Sot
22:25
Grizzy dhe brejtësi 2, Ep. 38
Sot
22:37
Grizzy dhe brejtësi 1, Ep. 17
Sot
22:40
Grizzy dhe brejtësi 2, Ep. 39
Sot
22:45
Grizzy dhe brejtësi 2, Ep. 40
Sot
22:50
Grizzy dhe brejtësi 2, Ep. 41
Sot
00:00
Grizzy dhe brejtësi 2, Ep. 73
Sot
00:05
Grizzy dhe brejtësi 2, Ep. 74
Sot
00:15
Grizzy dhe brejtësi 2, Ep. 75
Sot
00:25
Grizzy dhe brejtësi 2, Ep. 76
Sot
00:35
Grizzy dhe brejtësi 2, Ep. 77
Sot
00:40
Grizzy dhe brejtësi 2, Ep. 78
Sot
04:00
Grizzy dhe brejtësi 1, Ep. 62
Sot
04:05
Grizzy dhe brejtësi 1, Ep. 63
Sot
04:10
Grizzy dhe brejtësi 1, Ep. 64
Sot
04:13
Grizzy dhe brejtësi 1, Ep. 17
Sot
04:20
Grizzy dhe brejtësi 1, Ep. 65
Sot
04:30
Grizzy dhe brejtësi 1, Ep. 66
Sot
04:35
Grizzy dhe brejtësi 1, Ep. 67
Sot
04:45
Grizzy dhe brejtësi 1, Ep. 68
Nesër
07:00
Grizzy dhe brejtësi 3, Ep. 16
Nesër
07:05
Grizzy dhe brejtësi 3, Ep. 17
Nesër
07:10
Grizzy dhe brejtësi 3, Ep. 18
Nesër
07:25
Grizzy dhe brejtësi 3, Ep. 19
Nesër
07:35
Grizzy dhe brejtësi 3, Ep. 20
Nesër
07:40
Grizzy dhe brejtësi 3, Ep. 21
Nesër
10:28
Grizzy dhe brejtësi, Ep. 3
Nesër
10:55
Grizzy dhe brejtësi
Nesër
17:00
Grizzy dhe brejtësi 2, Ep. 52
Nesër
17:05
Grizzy dhe brejtësi 2, Ep. 53
Nesër
17:10
Grizzy dhe brejtësi 2, Ep. 54
Nesër
17:25
Grizzy dhe brejtësi 2, Ep. 55
Nesër
17:30
Grizzy dhe brejtësi
Nesër
17:35
Grizzy dhe brejtësi 2, Ep. 56
Nesër
17:40
Grizzy dhe brejtësi 2, Ep. 57
Nesër
21:00
Grizzy dhe brejtësi 3, Ep. 28
Nesër
21:05
Grizzy dhe brejtësi 3, Ep. 29
Nesër
21:10
Grizzy dhe brejtësi 3, Ep. 30
Nesër
21:25
Grizzy dhe brejtësi 3, Ep. 31
Nesër
21:30
Grizzy dhe brejtësi 3, Ep. 32
Nesër
21:40
Grizzy dhe brejtësi 3, Ep. 33
Nesër
21:45
Grizzy dhe brejtësi 3, Ep. 34
Nesër
22:00
Grizzy dhe brejtësi 2, Ep. 42
Nesër
22:05
Grizzy dhe brejtësi 2, Ep. 43
Nesër
22:20
Grizzy dhe brejtësi 2, Ep. 44
Nesër
22:25
Grizzy dhe brejtësi 2, Ep. 45
Nesër
22:40
Grizzy dhe brejtësi 2, Ep. 46
Nesër
22:45
Grizzy dhe brejtësi 2, Ep. 47
Nesër
22:50
Grizzy dhe brejtësi 2, Ep. 48
Nesër
00:00
Grizzy dhe brejtësi 3, Ep. 1
Nesër
00:05
Grizzy dhe brejtësi 3, Ep. 2
Nesër
00:15
Grizzy dhe brejtësi 3, Ep. 4
Nesër
00:25
Grizzy dhe brejtësi 3, Ep. 5
Nesër
00:35
Grizzy dhe brejtësi 3, Ep. 6
Nesër
00:40
Grizzy dhe brejtësi 3, Ep. 7
Nesër
04:00
Grizzy dhe brejtësi 1, Ep. 69
Nesër
04:05
Grizzy dhe brejtësi 1, Ep. 70
Nesër
04:10
Grizzy dhe brejtësi 1, Ep. 71
Nesër
04:20
Grizzy dhe brejtësi 1, Ep. 72
Nesër
04:30
Grizzy dhe brejtësi 1, Ep. 73
Nesër
04:35
Grizzy dhe brejtësi 1, Ep. 74
Nesër
04:45
Grizzy dhe brejtësi 1, Ep. 75
e mërkurë
07:00
Grizzy dhe brejtësi 3, Ep. 22
e mërkurë
07:05
Grizzy dhe brejtësi 3, Ep. 23
e mërkurë
07:10
Grizzy dhe brejtësi 3, Ep. 24
e mërkurë
07:25
Grizzy dhe brejtësi 3, Ep. 25
REKOMANDIMET
 • Wild Kratts (2010)

  image
  Chris and Martin Kratt are brothers who explore the wild throughout the world to learn more about animals and share conservation information. They have three...
 • Malo janje Kuzučuk (2012)

  image
 • Klubi i Miushit Miki (2006)

  image
  Miki dhe miqtë e tij Mini, Donald, Pluton, etj, shkojnë në aventura argëtuese dhe edukative. Miki në çdo episod nëpërmjet lojrave didaktike do të na mësojë si të...
 • Polly Pocket (2018)

  image
  Polly is often told she is "TOO LITTLE" to do the things she wants to do, but Polly proves what every kid knows - that being little isn't a limitation; IT'S HER...
TOP LISTA

TvProfil përdor cookie për të siguruar eksperienën më të mirë të përdoruesit dhe funksionalitetin e faqes. Më shumë informacione rreth cookies mund të gjenden këtu: politikat e privatësisë.