Vlerësimi: 6.3/10
Vlerësimi i përdoruesit: 7.24/10
(33 Voto)

Ryder leads a team of rescue pups (Marshall, Rubble, Chase, Rocky, Zuma and Skye) who save their town from everyday emergencies, whether it's finding missing elephants, fixing windmills or another minor mishap involving clumsy Cap'n Turbot.

Transmetimet në kanale:

Pikaboo  SUPER RTL  Nickelodeon  Bang Bang  

Ishte në kanal:

HTV3  Cufo TV  RTL  Hayat TV  Hayat Plus  

Episodi vijues:

Sot
14:58
Patrulla e putrave 4, Ep. 12
Sot
17:55
Patrulla e putrave
Sot
21:39
Patrulla e putrave 4, Ep. 12
Sot
03:34
Patrulla e putrave 4, Ep. 12
Sot
05:30
Patrulla e putrave
Sot
05:55
Patrulla e putrave 6, Ep. 17
Nesër
06:20
Patrulla e putrave 6, Ep. 19
Nesër
06:45
Patrulla e putrave 1, Ep. 15
Nesër
06:55
Patrulla e putrave
Nesër
08:31
Patrulla e putrave 4, Ep. 13
Nesër
09:00
Patrulla e putrave, Animacion, aventurë, komedi
Nesër
09:23
Patrulla e putrave, Animacion, aventurë, komedi
Nesër
09:30
Patrulla e putrave
Nesër
10:00
Patrulla e putrave
Nesër
14:41
Patrulla e putrave 4, Ep. 13
Nesër
17:15
Patrulla e putrave, Animacion, aventurë, komedi
Nesër
17:37
Patrulla e putrave, Animacion, aventurë, komedi
Nesër
17:55
Patrulla e putrave
Nesër
21:15
Patrulla e putrave 4, Ep. 13
Nesër
03:03
Patrulla e putrave 4, Ep. 13
Nesër
05:30
Patrulla e putrave
Nesër
05:55
Patrulla e putrave 6, Ep. 20
e martë
06:20
Patrulla e putrave 6, Ep. 22
e martë
06:45
Patrulla e putrave 1, Ep. 16
e martë
06:55
Patrulla e putrave
e martë
09:04
Patrulla e putrave, Animacion, aventurë, komedi
e martë
09:27
Patrulla e putrave, Animacion, aventurë, komedi
e martë
09:30
Patrulla e putrave
e martë
10:00
Patrulla e putrave
e martë
16:59
Patrulla e putrave, Animacion, aventurë, komedi
e martë
17:22
Patrulla e putrave, Animacion, aventurë, komedi
e martë
17:55
Patrulla e putrave
e mërkurë
05:30
Patrulla e putrave
e mërkurë
05:55
Patrulla e putrave 6, Ep. 23
e mërkurë
06:20
Patrulla e putrave 6, Ep. 26
e mërkurë
06:45
Patrulla e putrave 1, Ep. 16
e mërkurë
06:55
Patrulla e putrave
e mërkurë
08:59
Patrulla e putrave, Animacion, aventurë, komedi
e mërkurë
09:22
Patrulla e putrave, Animacion, aventurë, komedi
e mërkurë
09:30
Patrulla e putrave
e mërkurë
10:00
Patrulla e putrave
e mërkurë
17:20
Patrulla e putrave, Animacion, aventurë, komedi
e mërkurë
17:42
Patrulla e putrave, Animacion, aventurë, komedi
e mërkurë
17:55
Patrulla e putrave
e enjte
05:30
Patrulla e putrave
e enjte
05:55
Patrulla e putrave 7, Ep. 2
e enjte
06:20
Patrulla e putrave 7, Ep. 3
e enjte
06:45
Patrulla e putrave 1, Ep. 17
e enjte
06:55
Patrulla e putrave
e enjte
09:30
Patrulla e putrave
e enjte
10:00
Patrulla e putrave
e enjte
17:55
Patrulla e putrave
e premte
05:30
Patrulla e putrave
e premte
05:55
Patrulla e putrave 7, Ep. 5
e premte
06:20
Patrulla e putrave 7, Ep. 10
e premte
06:45
Patrulla e putrave 1, Ep. 17
e premte
06:55
Patrulla e putrave
30.9.22
09:30
Patrulla e putrave
30.9.22
10:00
Patrulla e putrave
30.9.22
17:55
Patrulla e putrave
1.10.22
06:20
Patrulla e putrave 3, Ep. 11
1.10.22
06:45
Patrulla e putrave 7, Ep. 11
2.10.22
06:20
Patrulla e putrave 3, Ep. 12
2.10.22
06:45
Patrulla e putrave 2, Ep. 12
3.10.22
05:55
Patrulla e putrave 7, Ep. 18
3.10.22
06:20
Patrulla e putrave 3, Ep. 17
3.10.22
06:45
Patrulla e putrave 2, Ep. 14
4.10.22
05:55
Patrulla e putrave 7, Ep. 19
4.10.22
06:20
Patrulla e putrave 3, Ep. 18
4.10.22
06:45
Patrulla e putrave 2, Ep. 14
5.10.22
05:55
Patrulla e putrave 7, Ep. 21
5.10.22
06:20
Patrulla e putrave 3, Ep. 19
5.10.22
06:45
Patrulla e putrave 2, Ep. 15
6.10.22
05:55
Patrulla e putrave 7, Ep. 26
6.10.22
06:20
Patrulla e putrave 3, Ep. 20
6.10.22
06:45
Patrulla e putrave 2, Ep. 15
7.10.22
05:55
Patrulla e putrave 8, Ep. 1
7.10.22
06:20
Patrulla e putrave 4, Ep. 23
7.10.22
06:45
Patrulla e putrave 2, Ep. 16
8.10.22
06:20
Patrulla e putrave 3, Ep. 23
8.10.22
06:45
Patrulla e putrave 2, Ep. 16
REKOMANDIMET
 • Masha dhe ariu (2007)

  image
  Masha and the Bear are heroes of Russian folklore, known to all Russian children. Just that in the series they are different and live in the modern world, which...
 • Mr. Magoo (2019)

  image
  Everybody loves Magoo! This cheerful guy's always happy to lend a helping hand. But because he doesn't realise he desperately needs glasses, he keeps on causing...
 • Derrkucja Pepa (2004)

  image
  Pepa është një derrkuce e këndshme, që jeton me mamin, babin dhe vëllanë Xhorxh. Pepës i pëlqen të luajë, të vishet bukur, të bëjë shëtitje dhe të hidhet në...
 • Harry and His Bucket Full of Dinosaurs (2005)

  image
  In "Harry and His Bucket Full of Dinosaurs," a young red-headed boy explores life-issues with a team of dinosaur friends. His Nana gave him a bucket full of toy...
TOP LISTA

TvProfil përdor cookie për të siguruar eksperienën më të mirë të përdoruesit dhe funksionalitetin e faqes. Më shumë informacione rreth cookies mund të gjenden këtu: politikat e privatësisë.