сезона: 5

епизода: 9 - THE HORIZON

Содржина

Сyднеy је отета и хипнотизирана како би њезини отмичари извукли из ње све што она зна, али Сyднеy није свјесна да се меѓу њезиним отмичарима налази нетко тко је итекако заинтересиран за њезину будуќност и будуќност њезина дјетета.

Слики

АЛИАСАЛИАСАЛИАСАЛИАСАЛИАСАЛИАСАЛИАСАЛИАСАЛИАСАЛИАСАЛИАСАЛИАСАЛИАСАЛИАСАЛИАС

Прегледи


Нема Прегледи
Препораки
  • Бермудски троугао (2005)

    image
    Тим који чине велики стручњаци отпловио је специјалним бродом у предео око Бермудског троугла, како би истражио загонетку тог феномена. У тиму који ради на...
  • Тандермени (2013)

    image
    Следете ги двајцата суперхерои близнаци, Фиби и Макс Тандермен, со спротивни личности, кои мора да се снајдат во училиште, со пријателите и со семејството на...
  • Harry Wild (2022)

    image
    A recently retired English professor discovers a real knack for investigation and cannot help but interfere with the cases assigned to her police detective son.
  • 911 (2018)

    image
    Драма која прати ужурбане животе и каријере припадника хитних служби, полицајаца, ватрогасаца и хитне помоќи, људи који ризикују своје животе како би спасли туѓе.
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.