сезона: 2

епизода: 14

Содржина

Серија се темељи на познатом акционом серијалу из 1987. године с незаборавним Мелом Гибсоном и Денијем Гловером у главним улогама.
И овде је реч о легендарном полицијском тандему Мартину Ригсу и Роџеру Мурту, који се након инфаркта враќа на посао уз опомену лекара: стрес свести на минимум! То неќе бити тако једноставно јер му стиже нови партнер, бивши СЕАЛ-овац Мартин Ригс коме су у Тексасу преминуле супруга и нероѓено дете, па у Лос Анѓелесу тражи нови почетак...

Слики

Смртоносно оружјеСмртоносно оружјеСмртоносно оружјеСмртоносно оружјеСмртоносно оружјеСмртоносно оружјеСмртоносно оружје

Прегледи


Нема Прегледи
Препораки
  • Хаваи 5-0 (2010)

    image
    Елитна полицијска јединица окупљена је да се бори са злочинима у 50. држави Америке.
  • Тандермени (2013)

    image
    Следете ги двајцата суперхерои близнаци, Фиби и Макс Тандермен, со спротивни личности, кои мора да се снајдат во училиште, со пријателите и со семејството на...
  • 911 (2018)

    image
    Драма која прати ужурбане животе и каријере припадника хитних служби, полицајаца, ватрогасаца и хитне помоќи, људи који ризикују своје животе како би спасли туѓе.
  • Die Diplomatin (2016)

    image
    The diplomat Karla Lorenz is working on behalf of the Foreign Office around the world to help German citizens in crisis situations.
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.