poster

НАЈБОЉЕ ГОДИНЕ

Najbolje godine (2009)

Комедија, Драма | хрватска

Каде да се погледне
Емисијата не е достапна во државата
Оценка на корисникот: 10/10

сезона: 2

епизода: 164

Содржина

Ранко је у затвору. Инспектор Милан га покушава навести да потпише признаје, што Ранко одбија и даље тврдеќи да није крив. Дино је такоѓер у затвору због пуцњаве на Луцију. Признаје да је изгубио контролу због цијеле ситуације с „најбољим пријатељем“ Ранком који му је отео жену. Ема посјеќује Дина и моли га да призна кривицу и ослободи Ранка, једино тако га може прихватити као оца којег се неќе срамити.
Мишо је у невољи, Власта није задовољна његовим понашањем за вријеме пуцњаве на Луцију и тражи да истовари пун камион смеќа у центру Драгошја. Мишо није на чисту како се приближити Даници и направити оно што она жели, скоро је прегази, а како би јој се умилио и доказао да је на страни Драгошја, истовари камион са смеќем на Власту. Даница и даље није задовољна јер је тако још више разљутио осветољубиву Власту.

Слики

НАЈБОЉЕ ГОДИНЕНАЈБОЉЕ ГОДИНЕНАЈБОЉЕ ГОДИНЕНАЈБОЉЕ ГОДИНЕНАЈБОЉЕ ГОДИНЕНАЈБОЉЕ ГОДИНЕНАЈБОЉЕ ГОДИНЕНАЈБОЉЕ ГОДИНЕ

Прегледи


Нема Прегледи
Препораки
  • Praxis mit Meerblick (2017)

    image
  • Emperatriz (2011)

    image
    Далеко од свог дома, у сунчаном Лос Ангелесу, усамљена Емператриз Јурадо (Грабриела Спаниц) у очају тражи човјека свог живота, Арманду Мендозу (Омар Фиеро), како...
  • Hubert & Staller (2011)

    image
    A show about two police officers from Wolfsrathausen who sometimes work a bit differently.
  • Современо Семејство (2009)

    image
    Оваа ситком серија во сатиричен стил зборува за невообичаеното сродство на проширениот клан Притчет, семејство кое го вклучува патријархот Џеј (Ед Онил), неговата...
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.