У прекрасном кутку јужне Енглеске налази се органска фарма од 200 хектара. Попут таписерије исткане од ливада, долина кредасте подлоге ишараних потоцима и древних шума с безброј дивљих врста то је крај у којему живи велик број ријетких и чистокрвних пасмина стоке, у којему се узгајају органски усјеви. Но поглед изблиза, испод површине овога крајолика као с разгледнице, открива скривени свијет драме, супарништва, пријатељства и преданости. Живот на фарми сложен је као и живот у Серенгетију. Снимана тијеком године дана, серија на досад невиѓен начин, кроз годишња доба приказује причу о тајном животу домаќих животиња. Упознајте глумачку екипу коју чине оптимистично сироче Моллy, јуница пасмине Херефорд и њезина њежна заштитница тета Флоренце. Ту је и заљубљена Граце, берксхирска крмача која се загријала за вепра, згодног Хуга. Бертха, љубоморна кокош чупава репа, изводи пуч у кокошињцу, а скупина хебридских оваца смишља како се домоќи сочнога фармерова травњака. Ове су припитомљене животиње још помало дивље и живе у овому исконском крајолику заједно са својим дивљим пријатељима. Зечеви судјелују у натјецатељским боксачким окршајима на отвореном, а у древној шуми јазавци ноќу излазе у потрази за глистама. Водомари се обрушавају на рибице у кристално бистром потоку, а велико мноштво различитих птица долази овамо подигнути дом. Посвуда се размножавају кукци, а измјена годишњих доба на фарму доноси и нов живот. Овај досад невиѓен поглед кроз призму природних знаности открива нове знанствене спознаје о особностима и понашању ових животиња. Судјелујте у њиховим сјајним бјеговима, епским биткама, изразима љубави привржених родитеља и доживотним пријатељствима. Ово су приче домаќих животиња испричане њиховим очима. Никада више неќете на исти начин гледати фарму и животиње које на њој живе.

Беше на каналите:

HTV1  

ПРЕПОРАКИ
 • Leschs Kosmos (2010)

  вторник
  image
 • МТВ анплагд (1989)

  вторник
  image
  In this concert series, major pop music talents play their biggest hits without the benefit of electronic instruments and use only basic acoustic ones. This often...
 • Австралиски ракувачи на змии (2002)

  вторник
  image
  half-hour series by National Geographic about snake species. Shows take place around the world and are not serial in nature.
 • Приручник за диктаторе (2018)

  вторник
  image
  Од Мусолинија до Садама, диктатори су обликовали свет у којем живимо. Али како им је то пошло за руком? Које методе су користили како би дошли и остали на власти?...
ТОП ЛИСТИ

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: полиса на приватност.