Ова изнимно амбициозна ББЦ-јева документарна серија оживљава најдојмљивије догаѓаје у повијести Сунчева сустава, примјењујуќи револуционарне визуалне ефекте како би нам испричала узбудљиву причу о свих осам планета. Одводи вас на површину тих динамичних свјетова како бисмо свједочили драматичним тренуцима који су обликовали сваки од њих. Серија открива како нам најновија знаност омогуќује да одгонетнемо њихове прошле животе. Повезује трагове величанствених изгубљених водопада на Марсу, масовних миграција планета док су се на почетку постојања борили за положај, па чак и далеку судбину Сатурна док се један од његових мјесеца буди и формира прекрасан водени свијет.

Беше на каналите:

Tring World  BBC Earth  HTV3  HTV1  

Препораки
 • Да сам ја неко

  image
  Ауторска емисија Раде Ѓуриќ поручује нам да смо сми ми “неко” и представља људе који могу послужити као инспирација свима, чије приче ќе их подстаќи на размишљање...
 • Индија со Рик Стајн (2013)

  image
  Неустрашиви кувар Рик Стајн креќе на невероватну кулинарску авантуру дуж Индијског потконтинента у потрази за савршеним каријем.
 • Свијет животиња

  image
  Пратите наш програм и завирите у свијет животиња!
 • Дјевојка на фарми (2018)

  image
  Cookbook author, food blogger and Midwest transplant Molly Yeh embraces her country life and makes dishes inspired by her Jewish and Chinese heritage -- with a...
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.