Главни јунаци серије „Вратиќе се роде“, Шваба и Ексер, су двојица младиќа који преживљавају у транзиционој Србији "ваљајуќи" крадену робу, најчешќе парфеме сумњивог порекла које им обезбеѓује ситни криминалац Дуле Пацов. Хронични недостатак пара као и дуг према Пацову који сваког дана расте, приморавају Швабу да размишља о радикаланијем потезу - да побегне из земље. Али вест да је наследио имање и куќу у близини Београда , у селу Баранда, мења из основа његове планове. Из епизоде у епизоду гледаќемо како се Шваба и Ексер сналазе у новонасталој ситуацији, један као новопечени менаџер сеоског „ноќног клуба“, а други као његов анѓео чувар... Серија „Вратиќе се роде“ била је једна од популарнијих серија у протеклој деценији. Томе је поред глумачке екипе и , интригантног сценарија , највише допринела режија Горана Гајиќа. Као и у свакој доброј драми и у овој серији на крају ништа неќе бити исто као на њеном почетку. У срца људи, јунака ове приче, вратиќе се нада и љубав једних према другима. У Баранду ќе се вратити и роде, птице познате по верности и оданости својој врсти и пребивалишту. А где су роде, ту је добро, каже један од ликова, Миленко, који представља моралну вертикалу ове приче.

Се прикажува на каналите:

KLASIK  

Беше на каналите:

RTRS  Prva MAX  Prva KICK  Prva Plus  RTL  RTS1  RTS SVET  RTS2  FTV  RTL2  

Следна епизода:

понеделник
20:03
Вратиќе се роде 1, Еп. 1
вторник
18:47
Вратиќе се роде 1, Еп. 1
вторник
20:04
Вратиќе се роде 1, Еп. 2
среда
19:14
Вратиќе се роде 1, Еп. 2
среда
20:03
Вратиќе се роде 1, Еп. 3
2.5.24
19:14
Вратиќе се роде 1, Еп. 3
2.5.24
20:03
Вратиќе се роде 1, Еп. 4
3.5.24
19:18
Вратиќе се роде 1, Еп. 4
3.5.24
20:04
Вратиќе се роде 1, Еп. 5
Препораки
  • Hubert & Staller (2011)

    image
    A show about two police officers from Wolfsrathausen who sometimes work a bit differently.
  • Современо Семејство (2009)

    image
    Оваа ситком серија во сатиричен стил зборува за невообичаеното сродство на проширениот клан Притчет, семејство кое го вклучува патријархот Џеј (Ед Онил), неговата...
  • Пријатели (1994)

    image
    Влезете во срцата и умовите на шест пријатели кои живеат во Њујорк додека тие ги истражуваат анксиозноста и апсурдноста на тоа да се биде вистински возрасен. Оваа...
  • Росамунд Пилчер (1993)

    image
    A series of television movies based on the works of Rosamunde Pilcher, a popular British writer of romance novels and short stories.
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.