Конобарица Јаиме Соммерс (Мицхелле Рyан) у Сан Францисцу једва спаја крај с крајем, поготово зато што својој сестри тинејџерки Бецци (Луцy Хале) мора и играти улогу мајке. Чини јој се како јој живот нипошто не може бити тежи, све док не доживи стравичну прометну несреќу. Јаимена једина нада за преживљавање јест изнимно модерна операција изводива најтајнијом технологијом, која ќе њене оштеќене удове и органе замијенити бионичким умецима. Након операције, Јаиме примјеќује како су јој снага, брзина и издржљивост неуспоредиво веќе, те је убрзо приморана почети радити за групу Беркут, организацију која и јест заслужна за њену операцију. Јаиме сада мора научити користити своје нове способности, као и појмити све детаље новог живота у који је убачена и против своје воље. Помажуќи другима, меѓутим, Јаиме ќе схватити и како помоќи самој себи и новој жени која је постала.

Атрактивна и узбудљива знанствено-фантастична серија 'Савршено оружје' својеврсна је прерада истоимене култне серије из седамдесетих година прошлог стољеќа, али аутор Давид Еицк нипошто се није ослонио само на пуко модернизирање потврѓеног оригинала. Преузевши само основну потку радње о жени која након операције добива бионичке додатке који је чине бржом и снажнијом, Еицк је заплет осмислио другачије, а развојне линије приче одвео у другом смјеру. У знанствено-фантастични оквир убачени су и напети елементи акцијског трилера, али и драмско пропитивања нечијег идентитета услијед големих промјена на тијелу особе о којој је ријеч.

Као јунакињу Јаиме Соммерс, која се одбија предати и усред незамисливо непогодних околности, које би сломиле готово свакога другог, гледамо лијепу Мицхелле Рyан, која је изврсно успјела објединити физичку и менталну снагу лика који тумачи. У свакој од осам 45-минутних епизода Јаиме ќе ријешити некакав случај који тражи њену вјештину, но друга велика линија радње јест она њена односа с бунтовном млаѓом сестром, коју сјајно портретира Луцy Хале. Управо је однос та два лика додатна драмска пртљага серије која се иначе базира на акцији и спектакуларним сценама. У остатку глумачке екипе гледамо поуздана телевизијска лица као што су, меѓу осталима, Мигуел Феррер, Моллy Прице или Исаиах Wасхингтон.

Беше на каналите:

Stinet  RTL Zwei  RTL  

Препораки
  • Енини андроиди (2013)

    image
    У средишту приче ове канадске серије су једанаестогодишња Ана, њезини пријатељи и три андроида. Из епизоде у епизоду она и њезини пријатељи на забаван начин...
  • Бележница професора Мишковиќа (2021)

    image
    Регионални детективски трилер залијепит ќе гледатеље пред екране загонетним заплетом, несвакидашњим ликовима, натприродним елементима и неочекиваним обратима.
  • Приказната на робинката (2017)

    image
    Серијата прикажува жена која е присилена да живее како конкубина во едно фундаменталистичко теократско диктаторство во блиската иднина, во тоталитарната држава...
  • Црно сироче (2013)

    image
    Сара иза себе има проблематичу прошлост, одрасла је у хранитељским породицама и цео живот доноси погрешне одлуке. Осим када је у питању њена ќерка Кира. Све се...
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.