Хенри Харт е избран од суперхеројот капетан Маж да му биде наследник. Откако ветува дека ќе го чува идентитетот во тајност, Хенри води двоен живот, балансирајќи со проблемите на децата од осмо одд. во авантури на борец против криминалот.
„Хенри Опасниот“ е акциона серија што е поставена околу ОБИЧНО момче наречено Хенри кое наидува на НЕОБИЧНА шанса! Животот на Хенри се менува кога одговара на реклама на интернет за работа во продавница наречена „Ѓубре и друго“. По интересно интервју, Хенри дознава дека ја добил работата – само тоа што работата не е помошник во продавница, туку помошник на суперхеројот од Свелвју – капетан Маж! Со тоа Хенри станува Детето Опасност – осмоодделенец кој се бори против криминалот и гази, сето тоа додека го крие истото од пријателите и семејството.

Се прикажува на каналите:

Nickelodeon RS  

Следна епизода:

денес
18:10
Хенри Опасност 5, Еп. 4, Звиждеќа Сузи
денес
18:35
Хенри Опасност 5, Еп. 5, Фестивал кактуса
денес
20:25
Хенри Опасност 5, Еп. 39, Судбина Опасности: први део
денес
20:55
Хенри Опасност 5, Еп. 40, Судбина Опасности: други део
Утре
12:45
Хенри Опасност 5, Еп. 24, Систер Тwистер Парт 1
Утре
13:15
Хенри Опасност 5, Еп. 25, Систер Тwистер Парт 2
Утре
18:10
Хенри Опасност 5, Еп. 6, Нестанак струје, први део
Утре
18:35
Хенри Опасност 5, Еп. 7, Нестанак струје, други део
Утре
20:25
Хенри Опасност 4, Еп. 1, Опасне Игре
Утре
20:55
Хенри Опасност 4, Еп. 2, Опасне Игре
среда
12:45
Хенри Опасност 5, Еп. 23, А Тале оф Тwо Пиперс
среда
13:15
Хенри Опасност 5, Еп. 20, Фотеља за масажу
среда
18:10
Хенри Опасност 5, Еп. 8, Нестанак струје, треќи део
среда
18:35
Хенри Опасност 5, Еп. 10, Сломљена рука и Опасност
среда
20:25
Хенри Опасност 4, Еп. 3, Опасне Игре
среда
20:55
Хенри Опасност 4, Еп. 5, Макљажа у школи
четврток
12:45
Хенри Опасност 5, Еп. 26, Капетан мама
четврток
13:15
Хенри Опасност 5, Еп. 27, Невидљиви Бред
четврток
18:10
Хенри Опасност 5, Еп. 9, Витез и Опасност
четврток
18:35
Хенри Опасност 5, Еп. 2, Опасне ствари
четврток
20:25
Хенри Опасност 4, Еп. 6, Нек' Камење Пљушти
четврток
20:55
Хенри Опасност 4, Еп. 9, Гумена патка
петок
12:45
Хенри Опасност 5, Еп. 30, Љубоморограмски зид
петок
13:15
Хенри Опасност 5, Еп. 31, Господин Добрица
петок
18:10
Хенри Опасност 5, Еп. 11, Велика краѓа Отоа
петок
18:35
Хенри Опасност 5, Еп. 12, Цела породица Билски
петок
20:25
Хенри Опасност 4, Еп. 7, Повратак у опасност, први део
петок
20:55
Хенри Опасност 4, Еп. 8, Повратак у Опасност, Други део
30.10.21
13:45
Хенри Опасност 5, Еп. 2, Опасне ствари
30.10.21
15:10
Хенри Опасност 1, Еп. 7, Џаспер Опасност
30.10.21
16:25
Хенри Опасност 1, Еп. 20, Истеривачи снова
30.10.21
16:50
Хенри Опасност 5, Еп. 28, Акваријум прича
30.10.21
18:40
Хенри Опасност 5, Еп. 24, Систер Тwистер Парт 1
31.10.21
16:25
Хенри Опасност 5, Еп. 2, Опасне ствари
31.10.21
16:50
Хенри Опасност 1, Еп. 7, Џаспер Опасност
31.10.21
18:10
Хенри Опасност 5, Еп. 28, Акваријум прича
31.10.21
18:40
Хенри Опасност 5, Еп. 25, Систер Тwистер Парт 2
1.11.21
12:45
Хенри Опасност 5, Еп. 32, Теранозина чизма
1.11.21
13:15
Хенри Опасност 5, Еп. 33, Румблр
1.11.21
18:10
Хенри Опасност 5, Еп. 13, Тајна соба
1.11.21
18:35
Хенри Опасност 5, Еп. 14, Моја вечера с Бигфутом
1.11.21
20:55
Хенри Опасност 4, Еп. 9, Гумена патка
2.11.21
12:45
Хенри Опасност 5, Еп. 34, Састанак у пеќини
2.11.21
13:15
Хенри Опасност 5, Еп. 36, Есцапе Роом
2.11.21
18:10
Хенри Опасност 5, Еп. 15, Шарлот глуми духа
2.11.21
18:35
Хенри Опасност 5, Еп. 16, Опасност је мој сан
2.11.21
20:55
Хенри Опасност 4, Еп. 10, Скупштина Града Свелвјуа
3.11.21
12:45
Хенри Опасност 5, Еп. 35, Игре мобилних
3.11.21
13:15
Хенри Опасност 5, Еп. 37, Почетак краја
3.11.21
18:10
Хенри Опасност 5, Еп. 17, Тунели
3.11.21
18:35
Хенри Опасност 5, Еп. 18, Компјутерска жена
3.11.21
20:55
Хенри Опасност 4, Еп. 11, Подешени на Опасност
4.11.21
12:45
Хенри Опасност 5, Еп. 38, Капетан Дрекс
4.11.21
13:15
Хенри Опасност 5, Еп. 39, Судбина Опасности: први део
4.11.21
18:10
Хенри Опасност 5, Еп. 19, Дупла опасност
4.11.21
18:35
Хенри Опасност 5, Еп. 20, Фотеља за масажу
4.11.21
20:55
Хенри Опасност 4, Еп. 12, Диско комби
5.11.21
12:45
Хенри Опасност 5, Еп. 40, Судбина Опасности: други део
5.11.21
13:15
Хенри Опасност 1, Еп. 1, Опасност почиње
5.11.21
18:10
Хенри Опасност 5, Еп. 23, А Тале оф Тwо Пиперс
5.11.21
18:35
Хенри Опасност 5, Еп. 24, Систер Тwистер Парт 1
5.11.21
20:55
Хенри Опасност 4, Еп. 14, Лажи суботње вечери
6.11.21
13:45
Хенри Опасност 5, Еп. 24, Систер Тwистер Парт 1
6.11.21
14:15
Хенри Опасност 5, Еп. 25, Систер Тwистер Парт 2
6.11.21
14:40
Хенри Опасност 5, Еп. 23, А Тале оф Тwо Пиперс
6.11.21
17:45
Хенри Опасност 5, Еп. 23, А Тале оф Тwо Пиперс
6.11.21
18:10
Хенри Опасност 5, Еп. 26, Капетан мама
6.11.21
18:40
Хенри Опасност 5, Еп. 27, Невидљиви Бред
7.11.21
13:45
Хенри Опасност 5, Еп. 26, Капетан мама
7.11.21
14:15
Хенри Опасност 5, Еп. 27, Невидљиви Бред
7.11.21
14:40
Хенри Опасност 5, Еп. 30, Љубоморограмски зид
7.11.21
17:45
Хенри Опасност 5, Еп. 30, Љубоморограмски зид
7.11.21
18:10
Хенри Опасност 5, Еп. 31, Господин Добрица
7.11.21
18:40
Хенри Опасност 5, Еп. 32, Теранозина чизма
8.11.21
12:45
Хенри Опасност 1, Еп. 2, Опасност почиње
8.11.21
13:15
Хенри Опасност 1, Еп. 3, Више посла, више невоље
8.11.21
18:10
Хенри Опасност 5, Еп. 25, Систер Тwистер Парт 2
8.11.21
18:35
Хенри Опасност 5, Еп. 26, Капетан мама
8.11.21
20:55
Хенри Опасност 4, Еп. 15, Хенријев Фритл проблем
9.11.21
12:45
Хенри Опасност 1, Еп. 4, Тајна је откривена
9.11.21
13:15
Хенри Опасност 1, Еп. 5, Сузе бубе среќице
9.11.21
18:10
Хенри Опасност 5, Еп. 27, Невидљиви Бред
9.11.21
18:35
Хенри Опасност 5, Еп. 30, Љубоморограмски зид
9.11.21
20:55
Хенри Опасност 4, Еп. 16, Бепчева инвазија
10.11.21
12:45
Хенри Опасност 1, Еп. 6, Професор на замени
10.11.21
13:15
Хенри Опасност 1, Еп. 8, Свемирски камен
10.11.21
18:10
Хенри Опасност 5, Еп. 31, Господин Добрица
10.11.21
18:35
Хенри Опасност 5, Еп. 32, Теранозина чизма
10.11.21
20:55
Хенри Опасност 4, Еп. 17, Дијаманти за Хедер
11.11.21
12:45
Хенри Опасност 1, Еп. 9, Слављенички пад
11.11.21
13:15
Хенри Опасност 1, Еп. 10, Озбиљна игра
11.11.21
18:10
Хенри Опасност 5, Еп. 33, Румблр
11.11.21
18:35
Хенри Опасност 5, Еп. 34, Састанак у пеќини
11.11.21
20:55
Хенри Опасност 4, Еп. 18, Слатки сусрет
12.11.21
12:45
Хенри Опасност 1, Еп. 11, Хенри човек-звер
12.11.21
13:15
Хенри Опасност 1, Еп. 12, Невидљиви Бора
12.11.21
18:10
Хенри Опасност 5, Еп. 36, Есцапе Роом
12.11.21
18:35
Хенри Опасност 5, Еп. 35, Игре мобилних
12.11.21
20:55
Хенри Опасност 4, Еп. 19, Читај како пише
13.11.21
13:45
Хенри Опасност 5, Еп. 31, Господин Добрица
ПРЕПОРАКИ
 • Специјалци (2017)

  понеделник
  image
  Даниел Хондо Харрелсон из Лос Ангелеса је маринац који постаје воѓа специјалаца у покушају да се смањи напетост измеѓу локалне заједнице и полиције. Хондо познаје...
 • Место злочина: Њујорк (2004)

  понеделник
  image
  У центру пажње је Мек Тејлор (Гери Синис) начелник њујоршке криминалистичке лабораторије, чији је посао да и у ситуацијама које оскудевају (видљивим) доказима...
 • Морнарички истражитељи: Лос Анѓелес (2009)

  понеделник
  image
  Морнарички истражитељи: Лос Анѓелес је драма о опасном свету јединице НЦИС, у коме се непрестано одвија хватање опасних и лукавих криминалаца, који су претња по...
 • Одред за чуда (2014)

  понеделник
  image
  "Одред за чуда" је канадско-америчка образовна серија за дјецу и младе премијерно приказана у Канади и САД-у 26. студенога 2014. У серији дјеца глумци, чији су...
ТОП ЛИСТИ

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: полиса на приватност.