Фаталната и невозможна љубов обединува, скоро уништува и на крајот спасува две лица од сосема различни светови. Лола е млада жена која очајно го бара својот изгубен син и бега од тешкото минато во кое посесивно се обидува да го задржи вознемирениот Игор - таткото на нејзиното дете. По 10 години, тој конечно наоѓа сигурна трага за неговиот син, но за да го врати назад, мора да се откаже од сè, па дури и од своето име. Опасниот план дополнително ќе го комплицира судбоносната убов кон Саша, навидум совршен човек.

Беше на каналите:

Sitel  Prva  

Препораки
  • Вовед во анатомија (2005)

    image
    'Увод' је други најгледанији програм у Америци, одмах иза овогодишњег Супербоwла који је био најгледаније финале америчког ногомета посљедњег десетљеќа. Серија је...
  • In all Friendliness (1998)

    image
    This show is focused on a fictional clinic in Leipzig called 'Sachsenklinik' as well as its staff and patients.
  • Хотел на мечтите (2004)

    image
    Not a continuous series with consistent story continuity, but a number of essentially independent stories, 'Love Boat without the cruise ship'. Each episode is...
  • Росамунд Пилчер (1993)

    image
    A series of television movies based on the works of Rosamunde Pilcher, a popular British writer of romance novels and short stories.
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.