poster

Prošli život

PAST LIFE (2010)


Каде да се погледне
Емисијата не е достапна во државата
рејтинг: 3.5/10
Оценка на корисникот: 10/10

Од сценариста Давида Худгинса инспирирана књигом Тхе Реинцарнатионист од ауторице М.Ј. Росе, долази 'Прошли живот', драмска серија о необичном пару детектива који истражују необјашњив свијет. Јесте ли икада доживјели дéја ву или срели некога тко вас јако подсјеќа на некога блиског? Вјерујете ли у карму, судбину или љубав на први поглед? Јесте ли имали извантјелесно искуство? Понекад, ако је душа у неком конфликту, сјеќања избијају на површину. Но што ако та сјеќања припадају некоме другоме? Што ако се помоќу тих сјеќања могу исправити погрешке из прошлости, разријешити злочини и повезати се са својим прошлим животима?

Др. Кате МцГинн није типична психологиња. Кате је самопоуздана, високообразована и интелигентна докторица психологије која се бави когнитивним истраживањима и вјерује да кроз терапију регресије њени пацијенти могу уласком у давну прошлост ријешити проблеме који их данас муче. Након што је с двадесет година искусила одлазак у властити прошли живот, Кате је почела вјеровати у реинкарнацију. Користеќи терапију и свој природни дар 'читања' људи, Кате почиње рјешавати проблеме својих пацијената истражујуќи њихову подсвијест. Она вјерује да постоје разине свјесности и објашњења за људска понашања која знаност не може објаснити. С друге стране њен партнер Прице Wхатлеy има потпуно другачију причу. Прице је детектив који је недавно отпуштен након дванаест година колико је провео у Одјелу за уморства њујоршке полиције. Циничан је и прагматичан, пати због трагичног губитка супруге, губитка којег настоји сакрити под сваку цијену и због којег осјеќа велику кривњу. Након што почне радити у тиму с Кате и упозна се с њеним јаким увјерењима, Прице почиње увиѓати да постоји неки дубљи разлог за све што му се догаѓа и да можда постоји смисао за све што му се догодило. Смрт у овом животу можда значи само другу прилику за неку стару душу.

У сваком наставку серије Прице и Кате сураѓују заједно како би открили загонетне злочине које је тешко разријешити. У њиховом професионалном тиму појављују се др. Малацхи Талмадге (Сцхифф), стручњак и легенда у подручју когнитивног истраживања, као и др. Рисхи Карна (Пател), симпатични новак који долази из Цалцутте те воли америчку телевизију и кубански јазз. Заједничким снагама ови знанственици и детективи рјешавају комплициране и необичне случајеве.

Препораки
  • Досије

    image
    Српски "Фоx цриме" реконструише злочине који се одвијају пред нашим очима. Убиства, пљачке, отмице, трговина људима...наќи ќе се у фокусу криминалистичких прича....
  • Stuttgart Homicide (2009)

    image
    DI Martina Seifert and her collaborators solve murders in the Stuttgart region. The series is well liked for its regional filming locations.
  • Одељење за убиства: Сати пре убиства (2017)

    image
    За детективе, кључ за решавање најтежих убистава крије се у последња 24 часа живота жртве. "Одељење за убиства: Сати пре убиства" је истинита криминалистичка...
  • Специјалисти за правду (2016)

    image
    A special team of the LKA Berlin rolls up unresolved criminal cases from the past.
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.