Грчка серија која нуди нежну и искрену причу. Заплете гради на везама меѓу људима, а судбина је главно питање којим се бави. Ипак, теме које дотиче су бројне. Шта ако љубави пружимо још једну шансу? Неразрешено убиство уплешќе прсте у животе главних ликова. Карма нуди незаборавно насликане људске судбине.
Прича прати модног фотографа, двадесетосмогодишњу Смарагду, која се после дужег периода враќа у Грчку. Све чешќе пати од ноќних мора у којима види млади, заљубљени пар који брутално губи животе. Смарагда трага за одговорима, у чему јој помаже пријатељица Перса. Ствари постају све теже, па главна јунакиња решава да се подвргне хипнози, када се њен живот драстично мења...
Пре осам година, Смарагда је остала у другом стању. Никада никоме није открила ко је отац, јер је знала да ни сама није спремна да постане мајка. Ипак, она је одлучила да је најпаметнија одлука да дете да на усвајање. Њена породица помаже јој да напусти свој мали град и пресели се у Солун, како би се поштедела осуѓивања околине и стреса који би јој цела ситуација нанела. Све иде по плану до самог пороѓаја, када се ствари компликују и ништа више неќе бити као пре. Много година касније, питање које ју је пратило целог живота, изнова ќе се изродити… Да ли је у питању судбина или карма?
Серија има две сезоне, са укупно 148 епизода у трајању од по 45 минута. Интензивна, али у исто време нежна, серија Карма освојила је Грчку од тренутка када је почела да се емитује. Њен успех се великом брзином проширио и на друге државе, а сада стиже и у Србију да још једном успешно исприча своју причу.

Беше на каналите:

Prva World  Prva MAX  

Препораки
  • Росамунд Пилчер (1993)

    image
    A series of television movies based on the works of Rosamunde Pilcher, a popular British writer of romance novels and short stories.
  • Utta Danella (2000)

    image
  • In all Friendliness (1998)

    image
    This show is focused on a fictional clinic in Leipzig called 'Sachsenklinik' as well as its staff and patients.
  • Вовед во анатомија (2005)

    image
    'Увод' је други најгледанији програм у Америци, одмах иза овогодишњег Супербоwла који је био најгледаније финале америчког ногомета посљедњег десетљеќа. Серија је...
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.