Чансу Дере, из серије „Езел“, оживљава лик Зејнеп, интровертне жене која пружа нови живот и мајчинску љубав остављеној девојчици. Глумица Вахиде Перчин, мајка из серије „Звала се Фериха“, и овог пута игра мајку која није имала прилику да одгаја своју биолошку ќерку.
Серија говори о мајчинству, биолошком и оном другом правом које не подразумева крвну везу, веќ много више - бригу, пажњу, поштовање, одговорност, блискост, приврженост и много, много љубави.
Зејнеп је млада жена која носи болне ожиљке из детињства. Када је имала само пет година мајка Гонул је отишла у затвор након што је убила њеног оца. Зејнеп је усвојила богаташица Џахиде, која ју је од првог дана волела као сопствено дете. Упркос томе, девојчица се одувек осеќала као сироче, због чега је израсла у интровертну девојку, којој је самоќа у многим ситуацијама била једино друштво.
Пошто је завршила факултет, Зејнеп се као фотографкиња пријављује за учешќе у пројекту праќења миграције птица. Меѓутим, бирократске процедуре успоравају њен ангажман, због чега је приморана да пронаѓе додатни извор прихода. Почиње је да ради као учитељица. Ипак, тај посао је за Зајнеп нужно зло, не представља јој никакво задовољство јер, измеѓу осталог, не успева ни са малишанима да оствари прави контакт. Меѓутим, све се мења када је упозна девојчицу Мелек.
Упркос психофизичком насиљу којем је свакодневно изложена код куќе, Мелек је симпатична девојчица пуна живота. Кад Зејнеп коначно добије вести о учешќу у пројекту о миграцији птица, одлучује да сврати до Мелекине куќе, тек толико да се опрости од ње. Тада сазнаје да је девојчица остављена да умре у кеси за ѓубре. Зејнепин живот се мења из корена — постаје свесна да не може оставити невино биќе на милост и немилост неодговорној мајци и њеном партнеру и одлучује да спаси Мелек пакла у којем живи...
Серија је настала као римејк јапанске серије снимљене 2010. године. Због сјајне глуме, и несвакидашње приче која гледаоце дира у срце серија је постигла огроман успех у Турској, као и у другим земљама у којима се до сада приказивала.

Беше на каналите:

Kanal D  RTL  Hayat TV  ATV  Hayat Plus  Prva World  Prva  

ПРЕПОРАКИ
 • Милијарди (2016)

  image
  Комплексна драма о улози политике у свету њујоршких високих финансија. Изванредни магнат хеџ фондова, Боби Екс Екселрод, и дрски државни тужилац, Чак Роудс,...
 • Длабока вода (2019)

  image
  Следиме три мајки кои само го сакаат најдоброто за своите семејства. Роз е банкротирана и живее со коцкар-зависник, а за на нивната ќерка да ѝ овозможи покрив над...
 • Македонски театарски претстави

  image
  Прикажуавње на македонски театарски претстави, уметност која во Македонија има длабоки корени и голема богата продукција. Тука може да ги погледнете сите снимени...
 • Mercado Central (2019)

  image
  The life of a neighborhood market in Madrid about to be turned into a shopping mall and its struggle to prevent it.
ТОП ЛИСТИ

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: полиса на приватност.