Нарцос, али овај пут са стварним агентима и сурадницма Пабла Есцобара, "краља кокаина", једног од најтраженијих и најбогатијих криминалаца у повијести.
На врхунцу своје моќи, осамдесетих година, Есцобар је зараѓивао чак 400 милијуна долара тједно. Ова импозантна количина новца захтијевала је и посебну креативност у трошењу, а када је понестало идеја, своје баснословно богатство, углавном у готовинском новцу, почео је закопавати на пажљиво бираним локацијама широм Колумбије.
Дисцоверy Цханнел је добио ексклузиван приступ и подршку владе Колумбије, захваљујуќи којој је покренута јединствена експедиција и снимљена серија "У потрази за Есцобаровим милијунима".
Точна количина која је сакривена у поsемним скровиштима није позната. Вјерује се да су један дио новца откопали и узели Есцобарови најближи сурадници, непосредно након његове смрти. Ипак, сви, укључујуќи и њих и америчке агенте, сугласни су да је још много новца остало непронаѓено. Професионална истрага никада није покренута, као ни адекватна претрага терена... Све до сада!
У потрази су судјеловали професионалних ловаци на благо, бивши Есцобарови сурадници и амерички агенти ДЕА-е (Друг Енфорцемент Администратион) који су га пратили. Овај тим ќе путовати широм Колумбије и тражити трагове у градовима и селима Есцобаровог кокаинског царства. Због опсега експедиције и потенцијалних сигурносних проблема, у сваком тренутку ќе их штитити приватни професионалци и јединица колумбијске војске.
Како изгледа лов на благо епских размјера, колики су особни улози, а каква сјеќања и искуства оних који су се борили у нарко рату, на линијама фронте, један поред другога и један против другога, гледајте у серијалу “У потрази са Есцобаровим милијунима”.

Се прикажува на каналите:

Tring History  

Беше на каналите:

Tring World  Discovery Channel  

Следна епизода:

Утре
14:24
У потрази за Ескобаровим милионима 1, Еп. 1, Дон
Препораки
  • Светот на природата (1983)

    image
    Награѓена серија која слави многа чуда природе са драматчним причама дивљег света широм земље. Позната документарна серија која је почела с приказивањем далеке...
  • Пројекат: Немогуќе (2017)

    image
    Project Impossible is an original series that follows a new generation of epic engineering projects that were considered unthinkable just a few years ago. Each...
  • Чудата на соларниот систем (2010)

    image
    In this spellbinding series Professor Brian Cox visits the most extreme locations on Earth to explain how the laws of physics carved natural wonders across the...
  • Па то су Ирвинови! (2018)

    image
    Обитељ Ирвин наставља истраживање Стевеа Ирwина. Обитељ Ирwин, Террy, Бинди и Роберт, одају почаст оставштини Стевеа Ирwина путем свог рада у големом аустралском...
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.