Нарцос, али овај пут са стварним агентима и сурадницма Пабла Есцобара, "краља кокаина", једног од најтраженијих и најбогатијих криминалаца у повијести.
На врхунцу своје моќи, осамдесетих година, Есцобар је зараѓивао чак 400 милијуна долара тједно. Ова импозантна количина новца захтијевала је и посебну креативност у трошењу, а када је понестало идеја, своје баснословно богатство, углавном у готовинском новцу, почео је закопавати на пажљиво бираним локацијама широм Колумбије.
Дисцоверy Цханнел је добио ексклузиван приступ и подршку владе Колумбије, захваљујуќи којој је покренута јединствена експедиција и снимљена серија "У потрази за Есцобаровим милијунима".
Точна количина која је сакривена у поsемним скровиштима није позната. Вјерује се да су један дио новца откопали и узели Есцобарови најближи сурадници, непосредно након његове смрти. Ипак, сви, укључујуќи и њих и америчке агенте, сугласни су да је још много новца остало непронаѓено. Професионална истрага никада није покренута, као ни адекватна претрага терена... Све до сада!
У потрази су судјеловали професионалних ловаци на благо, бивши Есцобарови сурадници и амерички агенти ДЕА-е (Друг Енфорцемент Администратион) који су га пратили. Овај тим ќе путовати широм Колумбије и тражити трагове у градовима и селима Есцобаровог кокаинског царства. Због опсега експедиције и потенцијалних сигурносних проблема, у сваком тренутку ќе их штитити приватни професионалци и јединица колумбијске војске.
Како изгледа лов на благо епских размјера, колики су особни улози, а каква сјеќања и искуства оних који су се борили у нарко рату, на линијама фронте, један поред другога и један против другога, гледајте у серијалу “У потрази са Есцобаровим милијунима”.

Беше на каналите:

Discovery Channel  

ПРЕПОРАКИ
 • Поглед из ваздуха: Америка (2010)

  сабота
  image
  Са серијом "Аериал Америца" креќемо на узбудљив лет изнад веќег дијела Сједињених Америчких Држава у 18 епизода посвеќених појединим државама те велике...
 • BBC World News (1997)

  сабота
  image
  The latest international news from the BBC.
 • American Greed: Scams, Scoundrels and Scandals (2007)

  сабота
  image
  The business-reality program focuses on the stories behind high-profile corporate and white-collar crimes, betrayals, and scams in American history, including the...
 • World's Coastlines from Above (2007)

  сабота
  image
  Rise-up and witness from above the incredible diversity and beauty of such natural heritage impacted by climate and shaped by man over time. This series takes...
ТОП ЛИСТИ

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: полиса на приватност.