Прича о љубави, неузвраќеној, али и наметнутој. О младим људима којима је среќа толико близу да је не виде.
Живот простодушне, неискварене девојке Гумуш мења се када јој имуќна породица Шадоглу договори брак с мушким наследником Мехметом који је, након што му је вољена девојка погинула у саобраќајној несреќи, запао у тешку депресију. Гумуш верује да се њен сан остварује. Удаје се за младиќа у којег је заљубљена од детињства и одлази у Истанбул да би наставила живот у богатству. Ипак, ствари нису тако једноставне. Мехмет је несреќан, јер је присиљен да живи са женом коју није сам одабрао и, без обзира што је Гумуш лепа, нежна и пажљива, његово срце остаје затворено.
Врло брзо Гумуш увиѓа да њен нови живот уопште неќе бити бајка о каквој је маштала. Осим резервисаног и одбојног супруга, неспособног да је прихвати као праву жену, свакодневицу ќе јој загорчавати свекрва и Мехметова сестра. Без другог излаза она ќе прихватити улогу која јој је додељена, али ќе се окренути властитом усавршавању и образовању у нади да ќе тако лакше једног дана одледити Мехметово срце.
Девојци Гумуш је судбина наменила раскошан живот и велику љубав, али се на том путу сусреќе с бројним причама људских слабости које треба разрешити.

Беше на каналите:

Kanal D  Prva World  OBN  Prva  

Препораки
  • Бољи живот (1987)

    image
    У 'Бољем животу', који је и данас илузија свих становника Земљине кугле, обитељ правника Драгише Попадиќа, придошлице у главни град, бори се с уобичајеним...
  • Росамунд Пилчер (1993)

    image
    A series of television movies based on the works of Rosamunde Pilcher, a popular British writer of romance novels and short stories.
  • Utta Danella (2000)

    image
  • In all Friendliness (1998)

    image
    This show is focused on a fictional clinic in Leipzig called 'Sachsenklinik' as well as its staff and patients.
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.