рејтинг: 6.3/10
Оценка на корисникот: 8.7/10
(17 гласови)

Најромантичнија љубавна прича свих времена.... непредвидива љубав, спремна да живи чак и у вечности. Фиорелла је италијанска млада девојка која је романтична и велики сањар. Ипак, она је морала да носи одговорност њене породице са њом. Као дете претрпела је губитак своје мајке, па је морала де преузме бригу о својој сестри, која болује од болести срца. Она такоѓе води рачуна и о њеном оцу, који је болестан од упале плуќа. Ради и дању и ноќу као чистачица да би прехранила своју породицу. Једног дана, на доласку куќи затиче оца на самрти. Отац је иначе замолио једног свог старог познаника Витториа Драгоне, да помогне њихове ќерке, када он буде умро.
Витторио, који има 60 година, нуди брак Фиорелли, али јој шаље слику када је био доста млаѓи. Фиорелла одлучује да отпутује у Мексико код њега, надајуќи да ќе се удати и променити свој живот. Меѓутим када стигну у Мексико низ догаѓаја спречи је у проналажењу Витториа.
Фиорелла почиње да ради за Таниу, и ту затиче Педра, Таниног дечка, кога је једном случајно срела у Италији и маштала о удаји за њега. Након сваѓе измеѓу Тание и Педра, Таниа доживи несреќу и умире, и Педро сада мора да купи Фиореллино ќутање. Нуди јој новац, али она то одбија. Без планирања, и упркос томе што је неспреман да се заљуби, Педро почиње да гаји осеќања према Фиорелли, јер она чини његов живот другачијим. У исто време, Витторио проналази Фиореллу и захтева да испуни дато обеќање да се уда за њега. Али Фиорелла и Педро су спремни да се боре за своју љубав.

Беше на каналите:

Tring Novelas  RTRS  TVSA  HTV1  

Препораки
  • Росамунд Пилчер (1993)

    image
    A series of television movies based on the works of Rosamunde Pilcher, a popular British writer of romance novels and short stories.
  • Utta Danella (2000)

    image
  • In all Friendliness (1998)

    image
    This show is focused on a fictional clinic in Leipzig called 'Sachsenklinik' as well as its staff and patients.
  • Вовед во анатомија (2005)

    image
    'Увод' је други најгледанији програм у Америци, одмах иза овогодишњег Супербоwла који је био најгледаније финале америчког ногомета посљедњег десетљеќа. Серија је...
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.