poster

Мулци

Youngers (2013)

Драма, Комедија | Обединетото Кралство

Каде да се погледне
Емисијата не е достапна во државата
рејтинг: 6.0/10
Оценка на корисникот: 10/10

Радња ове нове и узбудљиве хумористичне драмске серије прати двојицу тинејџера, Yемија и Јаyа, који се жарко желе пробити на британској урбаној глазбеној сцени. У квартовску свијету, у којем је важније бити фаца него одликаш, шеснаестогодишњи Yеми савршено је написао завршне испите. Његова обитељ сматра да је предодреѓен за велике ствари, но у томе га увелике кочи глазба. С друге пак стране, његов најбољи пријатељ Јаy лош је ученик који с оцем ради на сервису бојлера. Дечки су у сваком погледу сушта супротност један другому, но повезује их љубав према глазби.

Ова духовита, топла и актуална серија прати живот главнога двојца и њихових пријатеља, говори о њиховим младеначким проблемима, сновима и тежњама, и то у свијету који људи често проматрају кроз сасвим друкчију призму.

Препораки
  • Toni, männlich, Hebamme (2019)

    image
    Unfortunately, Toni does not always have it easy as a male midwife.
  • Praxis mit Meerblick (2017)

    image
  • Emperatriz (2011)

    image
    Далеко од свог дома, у сунчаном Лос Ангелесу, усамљена Емператриз Јурадо (Грабриела Спаниц) у очају тражи човјека свог живота, Арманду Мендозу (Омар Фиеро), како...
  • Современо Семејство (2009)

    image
    Оваа ситком серија во сатиричен стил зборува за невообичаеното сродство на проширениот клан Притчет, семејство кое го вклучува патријархот Џеј (Ед Онил), неговата...
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.