Серија Агенти с много лица прати Јединицу за тајне истраге, елитну тајну полицију чији је задатак убацити се у свијет злочинаца. Мурјаци изводе опасне и напете акције. У тајним полицијским клопкама купују дрогу, претварају се да су одвјетници, очијукају с убојицама, друже се с члановима банди, договарају испоруке оружја, све како би прикупили доказе, измамили признања и ухитили злочинце.
Мурјаци Јединице за тајне истраге врло су шармантни и духовити. Брзо размишљају, говоре углаѓено, ослањају се на своје инстинкте и каризму како би стекли повјерење. Али тајне акције могу бити непредвидиве и ситуација се врло брзо може промијенити. Зато мурјаци морају у свакоме тренутку бити спремни на све. Ако нису увјерљиви, ако нису стварни, потребан је само један погрешан покрет или ријеч да им живот заврши у трену.
Мурјаци дјелују брзо, без задршке, у ситуацијама када је мало времена. Затим, након што се претварају да су милијунаши који немилице троше у коцкарницама, трговци кокаином, мешетари и плаќени убојице, враќају се куќи те се труде да им посао не утјече на приватне животе.
Ти су мурјаци меѓусобно блиски, а њихови су сукоби интензивни. Сигурност агената на терену овиси о њиховим колегама који им чувају леѓа, који их стално проматрају и слушају, који су увијек свјесни големе опасности и спремни за акцију. Њихови су односи јединствени. Само мурјак на тајноме задатку може схватити другога мурјака на тајноме задатку. Што су више у томе послу, то им је теже остати повезан с другим људима.

Беше на каналите:

STAR Crime  Kabel 1  

Препораки
  • Хаваи 5-0 (2010)

    image
    Елитна полицијска јединица окупљена је да се бори са злочинима у 50. држави Америке.
  • Кобра (1996)

    image
    Они су уистину најбржи и најжешќи - полицајци с аутопута! Најуспјешнији њемачки акцијски серијал, серија која је тијеком 15 година постала хит и етаблирала се као...
  • Морнарички истражитељи: Лос Анѓелес (2009)

    image
    Морнарички истражитељи: Лос Анѓелес је драма о опасном свету јединице НЦИС, у коме се непрестано одвија хватање опасних и лукавих криминалаца, који су претња по...
  • Откуп (2017)

    image
    Серија прати преговарача Ерика Бомонта (Луке Робертс). Нико не разуме криминалце боље од њега. Употребиќе своје знање о људском понашању како би решио...
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.