Браќа Рицк и Мартy Лагина посједују веќи дио тајанственог отока Оак Исланд. Што се крије испод отока Оак Исланд у Новој Шкотској? Рицк и Мартy Лагина цијели живот сањају о томе да ќе напокон ријешити тајну стару 221 годину и чини се да су на прагу највеќег откриќа.

Се прикажува на каналите:

History Channel  

Беше на каналите:

Kabel 1  

Следна епизода:

денес
17:15
Проклетство острва Оук 9, Еп. 13, Велико откриќе или одлазак куќи
Утре
17:15
Проклетство острва Оук 9, Еп. 14, Премијера копања
недела
19:05
Проклетство острва Оук 8, Еп. 7, Нагомилани докази
понеделник
03:45
Проклетство острва Оук 8, Еп. 7, Нагомилани докази
понеделник
17:15
Проклетство острва Оук 9, Еп. 15, Очи и Чизме на тлу
16.8.22
17:15
Проклетство острва Оук 9, Еп. 16, Копачи злата
17.8.22
17:15
Проклетство острва Оук 9, Еп. 17, Прасак из прошлости
18.8.22
17:15
Проклетство острва Оук 9, Еп. 18, Игра у Данфилду
19.8.22
17:15
Проклетство острва Оук 9, Еп. 19, Покажи ми новац у песку
21.8.22
19:05
Проклетство острва Оук 8, Еп. 8, Високо на клизишту
22.8.22
03:45
Проклетство острва Оук 8, Еп. 8, Високо на клизишту
22.8.22
17:15
Проклетство острва Оук 9, Еп. 20, Хеденова истина
23.8.22
17:15
Проклетство острва Оук 9, Еп. 21, Пуно тајни
24.8.22
17:15
Проклетство острва Оук 9, Еп. 22, Да, можемо
25.8.22
17:15
Проклетство острва Оук 9, Еп. 23, Пратите камени пут
26.8.22
17:15
Проклетство острва Оук 8, Еп. 1, Даљинска контрола
28.8.22
19:05
Проклетство острва Оук 8, Еп. 9, Камен, папир, змије
29.8.22
03:45
Проклетство острва Оук 8, Еп. 9, Камен, папир, змије
29.8.22
17:15
Проклетство острва Оук 8, Еп. 2, Момци су се вратили
30.8.22
17:15
Проклетство острва Оук 8, Еп. 3, Ако су бику ципеле таман
31.8.22
17:15
Проклетство острва Оук 8, Еп. 4, Поравнање
1.9.22
17:15
Проклетство острва Оук 8, Еп. 5, Главни план
2.9.22
17:15
Проклетство острва Оук 8, Еп. 6, Верујем ако видим
4.9.22
19:05
Проклетство острва Оук 8, Еп. 10, Повезивање станова
5.9.22
03:45
Проклетство острва Оук 8, Еп. 10, Повезивање станова
5.9.22
17:15
Проклетство острва Оук 8, Еп. 7, Нагомилани докази
6.9.22
17:15
Проклетство острва Оук 8, Еп. 8, Високо на клизишту
7.9.22
17:15
Проклетство острва Оук 8, Еп. 9, Камен, папир, змије
8.9.22
17:15
Проклетство острва Оук 8, Еп. 10, Повезивање станова
9.9.22
17:15
Проклетство острва Оук 8, Еп. 11, Камени пут
11.9.22
19:05
Проклетство острва Оук 8, Еп. 11, Камени пут
понеделник, 12 септември 2022
03:45
Проклетство острва Оук 8, Еп. 11, Камени пут
понеделник, 12 септември 2022
17:15
Проклетство острва Оук 8, Еп. 12, Укопавање пета
вторник, 13 септември 2022
17:15
Проклетство острва Оук 8, Еп. 13, Рингболтова дружина
среда, 14 септември 2022
17:15
Проклетство острва Оук 8, Еп. 14, Кривина на путу
четврток, 15 септември 2022
17:15
Проклетство острва Оук 8, Еп. 15, Тражи и добиќеш
петок, 16 септември 2022
17:15
Проклетство острва Оук 8, Еп. 16, Кожни повез
недела, 18 септември 2022
19:05
Проклетство острва Оук 8, Еп. 12, Укопавање пета
понеделник, 19 септември 2022
03:45
Проклетство острва Оук 8, Еп. 12, Укопавање пета
понеделник, 19 септември 2022
17:15
Проклетство острва Оук 8, Еп. 17, Полагање права
вторник, 20 септември 2022
17:15
Проклетство острва Оук 8, Еп. 18, Топовско месо
среда, 21 септември 2022
17:15
Проклетство острва Оук 8, Еп. 19, Топовско ѓуле ван контроле
четврток, 22 септември 2022
17:15
Проклетство острва Оук 8, Еп. 20, Ватра у рупи
петок, 23 септември 2022
17:15
Проклетство острва Оук 8, Еп. 21, Ван контроле
недела, 25 септември 2022
19:05
Проклетство острва Оук 8, Еп. 13, Рингболтова дружина
понеделник, 26 септември 2022
03:45
Проклетство острва Оук 8, Еп. 13, Рингболтова дружина
понеделник, 26 септември 2022
17:15
Проклетство острва Оук 8, Еп. 22, Доѓи или си Т-руба
вторник, 27 септември 2022
17:15
Проклетство острва Оук 8, Еп. 23, Прича о старом пристаништу
среда, 28 септември 2022
17:15
Проклетство острва Оук 8, Еп. 24, Сребрна жила
четврток, 29 септември 2022
17:15
Проклетство острва Оук 8, Еп. 25, Сребрни кашикар
петок, 30 септември 2022
17:15
Проклетство острва Оук 9, Еп. 2, Потрага за златом
ПРЕПОРАКИ
 • Во потрага по Бигфут (2011)

  среда
  image
  Matt Moneymaker, founder of the Bigfoot Field Researchers Organisation (B.F.R.O.), and a team of the B.F.R.O.'s top investigators travel North America and the...
 • Jonathan Bird's Blue World (2008)

  среда
  image
  Blue World is an Emmy Award-winning underwater science and adventure series produced and hosted by Jonathan Bird, one of the world’s top underwater nature...
 • Операција Леле! (2012)

  среда
  image
  Д-р Крис и д-р Занд прават смуди во лабораторијата за да ја покажат неверојатната бариера што го штити мозокот. Потоа снимаат спот и д-р Ронкс оди на повик со...
 • Music Voyager (2010)

  среда
  image
  Music Voyager is a music and travel broadcast series (television/cable, broadband, in-flight and mobile) that invites viewers to discover the exciting sounds of...
ТОП ЛИСТИ

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: полиса на приватност.