Породица Баразоглу сместила се у Сариголу пре готово два дуга века, у време када су бегови откупљивали имања на коњима. То је било време када је дата реч била светиња, а кад би се преко ње прешло, ствари су се решавале оружјем. Сејит-бег је био глава породице, познат у читавом крају и околини по својој праведности, обзирности и великодушности те је тако за живота ушао у легенду. Увек је био праведан и добар према свима: од оних који су живели на имању, оних које је издржавао, па све до обичног сељака. Колико су га сељаци ценили, доказује и то када би се посваѓали не би ишли пред суд, веќ пред господина Сејита. Сејит је остао без своје супруге Сеџиде пре много година, а из љубави и поштовања према њој није се поново оженио. С покојном је женом имао два сина: старијег Ихсана и млаѓег Азера.

Ихсан је уписао студије права у Истанбулу. Азер није имао ни најмању намеру да студира. Оно што га занима јесте пространа земља која припада његовој породици, богатство које је њоме стечено и начин на који се тим богатством управља. Азер није задовољан начином на који његов отац управља земљом. Дила је Ихсана упознала на факултету. Док је Дилин отац још увек био жив, а Дила је била дете. Живјели су у малом радничком смештају са вртом. Лепу Дилу до факултета нису занимали мушкарци, а упркос својој очаравајуќој лепоти ни на кога није обраќала пажњу. Меѓутим, у Ихсана се заљубила на први поглед. Након годину-две од веридбе, уз одобрење породице они су се венчали. Младој Дили није било лак ода донесе одлуку, те је морала да бира измеѓу добро плаќеног посла у Италији и венчања с Ихсаном. Дила је одабрала Ихсана, али ни једно од њих не зна да ќе њиховој среќи ускоро доќи крај….

Беше на каналите:

OBN  ALSAT-M  BN  Sitel  BN 2 HD  

Препораки
  • Аси (2007)

    image
    Снажна прича о љубави чије остварење пријече утези прошлости. Заслужује епитет једне од најбољих турских серија. У причи о новој аристокрацији, љубави према земљи...
  • Росамунд Пилчер (1993)

    image
    A series of television movies based on the works of Rosamunde Pilcher, a popular British writer of romance novels and short stories.
  • Utta Danella (2000)

    image
  • In all Friendliness (1998)

    image
    This show is focused on a fictional clinic in Leipzig called 'Sachsenklinik' as well as its staff and patients.
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.