Они су меѓу нама и у само једном тренутку постају дијелом сваког веќег града на свијету промовирајуќи поруку мира. Они желе подијелити своје знање о технологији, они желе да се ујединимо. Притом ови ванземаљци рачунају на једну битну људску карактеристику – оданост. Испрва схваќени као пријетња, В-ови убрзо постају права фасцинација меѓу људском расом.
Тyлер (Хуффман) је тинејџер који жели постати дио нове будуќности, а када сусретне прелијепу 'посјетитељицу' Лису (Вандервоорт) пронаѓе додатан мотив у својем сањарењу. За Цхада (Wолф) ексклузивни интервјуи с воѓом 'посјетитеља' Анном (Баццарин) сигуран су доказ његове недодирљивости у новинарском свијету. За свеќеника Јацка (Гретсцх) који је у потрази за вјером долазак Посјетитеља не навијешта боља времена… Но када агентица ФБИ-а Ерица Еванс открије што све вреба иза човјеколиких В-ова, примарна мисија постаје јој супротстављање том новом свијету.

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: полиса на приватност.