У малени град Бридгеwатер, у Иоwи, управо се доселила нова обитељ, Холланд. Ништа у вези с Холландима није чудно, тата, мама, троје дјеце и њихов обитељски аутомобил скоро су енциклопедијска слика средњекласне америчке обитељи. Меѓутим, испод површине, обитељ Холланд крије велику тајну – за почетак њихово презиме уопќе није Холланд. Паул Радер (Донние Wахлберг), његова супруга Лилy (Леслие Хопе), тинејџери Хенрy (Дустин Миллиган) и Ханнах (Сарах Рамос) те осмогодишњи Томмy (Натхан Гамбле) заправо су у бијегу од закона. Покушавају изградити нов живот, сакрити се од правног система који је Паула оптужио за страшан и насилан злочин, злочин који није починио.

Само неколико тједана раније, Паул је био изразито успјешан одвјетник, а Лилy власница умјетничке галерије недалеко од њихова прекрасног дома у Потомацу, у Марyланду. Њихов је живот напрасито прекинут када је Паул криво оптужен за убојство Ерин Баxтер, прекрасне младе сураднице у његовој твртки. Након што је Паул сам кренуо у прикупљање доказа, сљедеќи корак правог убојице био је припријетити цијелој Пауловој обитељи па Паул и Лилy нису имали другог избора од бијега из својега града. Каријере Радерових сада су веќ далеко иза њих те се сваког дана морају наново учити животу у бијегу и кориштењу вјештина за које никада нису ни сањали да ќе им једном требати – краѓе аутомобила, наsирање полицијских радијских фреквенција, непрестано измишљање лажи о својој прошлости. Такав живот је клинце веќ почео јако умарати, а крај се не назире ни издалека.

Главна звијезда серије је славни Донние Wахлберг, један од ријетких припадника свијета славних који је у својој каријери успио пријеќи пут од тинејџерске поп звијезде до цијењенога драмскога глумца. Осим по онима у серијама "Банд Оф Бротхерс" или "Боомтоwн", памтимо га и по одличним улогама у филмовима "Дреамцатцхер", "Шесто чуло", "Уцјена" или "Слагалица страве 2". Његову супругу Лилy игра Леслие Хопе, најпознатија као супруга једнога другог акцијског јунака, Јацка Бауера у серији "24", те као звијезда серије "Цоммандер ин цхиеф". Њихову дјецу играју Дустин Миллиган ("Финал дестинатион 3", "Буттерфлy еффецт 2"...), Сарах Рамос ("Америцан дреамс", "Сцрубс") те Натхан Гамбле, познат по наступу у хваљеном филму "Бабел". На челу продуцентског тима који стоји иза серије налазе се добро познати Даррен Стар и Ед Зуцкерман, чија су имена и каријере гаранција прворазреднога телевизијског доживљаја. "Бијег" јест управо то, али и нешто више, серија која ќе се у годинама које долазе с поносом истицати као један од особних фаворита.

Беше на каналите:

RTL  

Препораки
  • Горски спашаватељи (2009)

    image
    Чаролија горја у његовој је привидној непромјењивости у којој се величанствено уздиже из околице. Кад се човјек успне на врх планине, осјеќа се мало ближе небу и...
  • Црнобрадиот (2014)

    image
    Радња се одвија током 10 златних година гусарства измеѓу 1715. и 1725. године, а прати најпознатије гусаре света који оснивају своју одметничку нацију Њу...
  • 911 (2018)

    image
    Драма која прати ужурбане животе и каријере припадника хитних служби, полицајаца, ватрогасаца и хитне помоќи, људи који ризикују своје животе како би спасли туѓе.
  • Морнарички истражитељи: Лос Анѓелес (2009)

    image
    Морнарички истражитељи: Лос Анѓелес је драма о опасном свету јединице НЦИС, у коме се непрестано одвија хватање опасних и лукавих криминалаца, који су претња по...
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.