poster

The Owners

The Owners (2020)

Xорор, Трилер, Комедија, Криминал, Mистерија | Обединетото Кралство, Франција, САД
Режисер: Julius Berg

Каде да се погледне
Емисијата не е достапна во државата
рејтинг: 5.0/10
Оценка на корисникот: 4/10

Содржина

The Owners follows a group of friends in the 1990s who think they found the perfect easy score: an empty house with a safe full of cash. But when the elderly couple that lives there comes home early, the tables are suddenly turned. As a deadly game of cat and mouse ensues, the would-be thieves are left to fight to save themselves from a nightmare they could never have imagined.

Прегледи


Нема Прегледи
Препораки
  • Зора на живите мртовци (2004)

    image
    Сара Поли и Винг Рамс играат двајца од последните луѓе останати на Земјата во која дивеат зомби што јадат човечко месо. Со неколкумина други преживеани, тие...
  • Лов (2020)

    image
    Тајанствена група окупља се у забаченој локацији како би ловили људе због спорта. Њихове мете представљају све оно што ловци у стварном животу мрзе. Меѓутим,...
  • Вампир у акцији (2020)

    image
    Тим издржљивих путара, предвоѓени заваѓеним оцем и сином, мора да преживи ноќ када случајно пробуде древног ирског вампира.
  • Невидливиот човек (2000)

    image
    Кога водач на тим научници доброволно се пријавува за експеримент за човечка невидливост, сè полека трга наопаку и мора да се трпат страшни последици.
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.