poster

Хало Еффецт

THE HALO EFFECT (2004)

Комедија | Ирска
Режисер: Lance Daly

Каде да се погледне
Емисијата не е достапна во државата
рејтинг: 5.8/10
Оценка на корисникот: 10/10

Содржина

комедија. Фатсо је власник вјеројатно најгоре залогајнице у Дублину, грозничавог и често опасног фаст-фоод објекта у самом срцу града.
Пристојан човјек у замршеном свијету, Фатсо се труди одржати свој посао док се бори с кроничном овисношќу о коцки. Једино су му друштво бескорисни запосленици, али Фатсо не престаје бити доброчинитељ и помагати цијелом низу градских вуцибатина те се чини да може помоќи свима осим себи самом.
Како његови дугови измичу контроли, Фатсо се све чешќе клади на немогуќе догаѓаје што доводи до бесконачног низа губитака. Зеленаши и утјеривачи дугова долазе у потрази за наплатом, а Фатсо тоне све дубље.
Фатсо се веќ дуже вријеме носи с великим дуговима и научио је живјети са стресом. Али када његов коцкарски познаник настрада због његових коцкарских дугова, Фатсо је присиљен рискирати све у посљедњој највеќој коцки свог живота.

Прегледи


Нема Прегледи
Препораки
  • Historiani dhe kameleonët (1989)

    image
    1930's. The crazy ambition of the monarch to prove that he comes of an ancient noble family brings a foreign historian to Albania. The foreigner will work among...
  • Ибица (2019)

    image
    Филипе и Карол, двајцата разведени, само што се запознале. Слепо вљубен, Филипе ќе направи се да ги одоброволи двајцата тинејџери на Карол и затоа на нејзиниот...
  • Гвидо суперстар: подемот на Гвидо (2010)

    image
    Италјанси емигрант е втурнат во светот на дрогата, брзите автомобили и тајни агенти во оваа акциска комедија. По губењето на својата работа во Диско Валет...
  • Општинско дете (1953)

    image
    Сви се хвале милосрѓем према детету предатом општини на старање. И док на његов рачун праве каријеру, дете остаје само и незбринуто.
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.