poster

Заљуби се у сову

Hibou (2016)

Комедија, Pоманса | Франција, Канада
Режисер: Ramzy Bedia

Каде да се погледне
Емисијата не е достапна во државата
рејтинг: 4.9/10

Содржина

Пристојни Роцкyја као да је на послу и у друштву невидљив. Његови колеге заборављају да је тамо; пролазници га не примјеќују; шефица га не чује кад разговара с њом. Једног дана пробуди се и проналази огромну сову смјештену у својој дневној соби. Роцкy покушава избацити сову, али без успјеха. Изненада одлучи почети носити џиновски костим сове гдје год да крене. Наилази на жену која носи костим панде см ствара романтични савез. Чини се да су створени једно за друго због меѓусобне навике да се облаче одјевени као дивовске животиње.

Слики

Заљуби се у сову

Прегледи


Нема Прегледи
Препораки
  • Like a Cat on a Highway (2017)

    image
    The story of an encounter between an upper-class man with a working-class woman because their teenage children fall in love.
  • Барб и Стар на пат за Виста дел Мар (2021)

    image
    Најдобрите другарки Барб и Стар, за прв пат во својот живот решаваат да го напуштат својот мал град и да тргнат на авантурата на нивниот живот во Виста дел Мар.
  • Винсент (2014)

    image
    Легендарниот комичар Бил Мареј ќе ни покаже дека не е толку пребирлив колку што се чини на прв поглед! Откако ќе му се разведат родителите, малиот Оливер се...
  • Одмор на море (2011)

    image
    Конечно, викенд е и сите одат на море. Двајца пензнионери патуваат до куќата на море, и по пат сретнуваат двајца панкери кои живеат во куќа која тоне во песокот....
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.