Содржина

У овом оштроумном осврту на јеврејску легенду о дибуку, младожењу је запосео узнемирени дух усред венчања. Питер (Итај Тиран) је управо стигао из Енглеске да би се оженио прелепом вереницом, Занетом (Агњешка Зулевска) у њеној породичној сеоској куќи у Пољској. Будуќи таст му поклања сеоско имање и Питер се радује што ќе моќи да га реновира и претвори у дом за своју нову породицу. Ноќ уочи венчања, Питер разгледа имање и проналази кости особе сахрањене на њему. То откриќе га прогони и полако почиње да схвата о чему је реч, док око њега траје раздрагано и опијено традиционално пољско венчање; Питер убрзо почиње да испољава нешто што личи на епилептичне нападе, изазивајуќи панику код своје жене и згражавање код таста. Док се ноќ наставља, постаје очигледно да је на венчању и незвана гошќа - која је усамљена и веома, веома мртва.

Слики

ДемонДемонДемонДемонДемонДемонДемонДемонДемонДемон

Прегледи


Нема Прегледи
Препораки
  • Откачено (2020)

    image
    Винс Вон и Кетрин Њутн играат во оваа хорор верзија на класичниот жанр за замена на тела што би можеле да го смислат само умовите зад „Среќен ден на смртта“:...
  • Балканско кино: Давител против давител (1984)

    image
    Во осумдесеттите години на минатиот век, Белград конечно станува метропола.-добива серијски убиец...
  • Прогањање (1963)

    image
    Млади официр Наполеонове војске, који се случајно одвојио од сабораца, прати мистериозну девојку до замка старог Барона, који крије велику тајну.
  • Вучји поток (2005)

    image
    Према истинитим догаѓајима. Сваке године у Аустралији нестане преко тридесет хиљада људи. Неки никад не буду пронаѓени. Бен, Лиз и Кирсти су купили стари ауто и...
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.